Téma
droždí

Vánočka vám už nikdy nespadne, když budete dodržovat tento postup

Tradiční česká vánočka je jedním ze symbolů Vánoc

Kristýna Maxová

Pomalé kynutí v lednici aneb Připravte si mazanec dopředu a ráno ho posnídejte čerstvý

Když to ráno na Bílou sobotu zavoní mazancem, hned se lépe vstává

Anna Janoušková

I bez lepku si můžete pochutnat: Připravte si skvělý chléb typu Šumava. Ke skvělé chuti dopomůže psyllium

S tímto receptem budete mít problém poznat ho od lepkového

Kateřina Korňová

Kynutí můžete urychlit několika snadnými způsoby. Těsto vykyne dvakrát rychleji. Pomůže horká voda i vypnutá trouba

Nekonečné čekání, až těsto zdvojnásobí objem, je někdy ubíjející

Jitka Wolfová

Založení kvásku není žádná věda. Když se o něj budete dobře starat, vydrží vám na věky

Pečivo z kvásku je daleko chutnější než to z droždí

Kateřina Korňová

Pečení bez lepku má svá specifika a pravidla. Když si je osvojíte, už si na pšeničnou mouku ani nevzpomenete

Pečení bez lepku je pro někoho jedinou možnou variantou

Kateřina Korňová

Jak udělat perfektní domácí kvásek. S našimi tipy už to nikdy nepokazíte

Domácí kvásek se vrací na výslunní

Erika Tomanová
Další články
Reklama