Téma
pivní past

Chladné počasí vás od pěstování zeleniny nemusí odrazovat. Některé plodiny lze sklízet i na podzim

Obzvlášť kořenová zelenina je pro pozdní sklizeň jak dělaná

Anna Janoušková

Nečekejte, až vám česnek v lednici vyschne a naložte si ho do zásoby. Navíc vás nebude nadýmat

Sílu česnek naložením neztrácí a déle vydrží

Anna Janoušková

Pravou vanilku v esenci nehledejte aneb Rozdíl mezi extraktem a aroma je obrovský. Mnohem lepší je pasta

Pravá vanilka je jen jedna a žádné aroma ji nemůže nahradit

Anna Janoušková

Naučte se poznat rozdíl mezi pastinákem a petrželí. V obchodě se pak nespletete

Rozdíl mezi pastinákem a petrželí najdete především v chuti

Klára Sanders

Uvařte si doma vlastní domácí pivo. Není na tom nic složitého

Skvělé pivo si může vyrobit prakticky každý

Klára Sanders

Prastará metoda úpravy jídel hlásí návrat. Běžně dostupné suroviny mění v hotový elixír zdraví

Naši předci uchovávali zeleninu ve fermentovaném stavu

Erika Tomanová
Reklama