Kultura a styl

Horoskop lásky na duben: Střelci, neptejte se svých partnerů na předchozí vztahy. Štíři, čekejte nabídku k sňatku

Párový horoskop jednotlivých znamení

autor

Tereza Hromádková

08. dubna 2022

 
FOTO / Unsplash
Zjistěte, co hvězdy předpovídají o vašem milostném životě v dubnu. Zda jít s pravdou ven a přiznat, co cítíte, nebo se raději držet tento měsíc ještě v ústraní. Jestli probrat důležitou věc ve vašem vztahu nebo se bát konfliktu. To vše vám prozradí náš měsíční horoskop párů.
Reklama

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Romantický život slibuje některá vzrušující setkání zejména na začátku a na konci měsíce. Úspěch milostného života však hodně závisí na tom, jak spolu trávíme drahocenný čas, abychom posílili pouto. Ti, kteří se chtějí poprvé vykoupat v moři lásky, budou muset trpělivě pracovat, aby dosáhli pozitivních výsledků. Pamatujte, že pouze promyšlené úsilí vám umožní dosáhnout pravé lásky.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Dobré zdraví se tento měsíc pozitivně odrazí na romantickém životě a umožní vám znovu prožít zlaté vzpomínky. Hvězdy naznačují, že si můžete naplánovat pěkný výlet s vaší láskou a stres a povinnosti nechat daleko za sebou. Existuje však také šance, že mohou někteří z vás v druhé polovině měsíce čelit nepříjemným debatám, kterými vás váš protějšek bude chtít testovat. Svobodní mohou zažít šťastné romantické setkání, a to na konci měsíce.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Pokud jste příliš unavení námluvami a milostnými aférami, pak tento měsíc jistě poskytne trochu relaxace, protože můžete získat lék na svou sladkou nemoc. Existují silné náznaky, že se vám to podaří proměnit v celoživotní pouto. Manželství je sice lékem na lásku, ale abyste ji udrželi bez nemocí, musíte vždy podávat silné tonikum, abyste zabránili jejímu rozkladu.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Je načase nadále pěstovat láskyplný vztah tím, že budete mít na paměti, že láska je duhou života, která by měla vždy zářit. Hvězdy vám radí, abyste nenechali své srdce vznášet se nad vaší myslí, pokud přijde tento měsíc na zásadní rozhodnutí. Zejména manželské páry budou pravděpodobně považovat pozdější polovinu měsíce za velmi vzrušující.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Krátké odloučení od milované osoby může tento měsíc váš romantický život doslova zastavit. Hvězdy však ukazují, že není proč ztrácet naději. Vše, co potřebujete, je pochopit, že takováto fáze je nezbytná pro vdechnutí nového života do vztahu a dá mu časem úplně nový smysl. Vnímejte proto vůni vašeho partnera i v jeho nepřítomnosti a važte si všech těch sladkých vzpomínek, které jste doposud prožili.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

V milostném životě pravděpodobně dostanete příležitost vyjádřit skutečné pocity prostřednictvím zprávy. Věci se budou pravděpodobně pohybovat velmi hladce, zejména v první polovině měsíce, kdy se naplní velká část vašich očekávání. Druhá polovina měsíce může přinést nečekaný flirt.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Existuje šance, že v první polovině prožijete milostný románek přímo na vašem pracovišti. Hvězdy vám ale radí, abyste to udrželi v naprostém tajemství a nikomu se o tom nezmiňovali, dokud si oba nebudete jisti, zda chcete pokračovat, či nikoliv. Manželské páry se mohou doma ocitnout v nepříjemných situacích. Snažte se proto držet jazyk na uzdě, abyste předešli nepříjemným hádkám.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Tento měsíc buďte (co se vztahů týče) opatrní, abyste si udrželi láskyplný vztah. Respektujte city a pocity svého partnera a neberte ho jako samozřejmost. Hvězdy také naznačují, že pokud již žijete v dlouhodobém vztahu, je zde jistá pravděpodobnost, že se můžete posunout o kousek dál a postoupit k formálnímu závazku.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Hvězdy vám pomáhají při opatrném začátku vašeho milostného života. Určité situace však nemusí být vhodné pro přátelské jednání a mohou také znepokojovat vaši mysl a srdce. Vyhnout se nestálému chování by mělo být prvním krokem správným směrem. Některým z vás se do poloviny měsíce podaří vytvořit věčný vztah, pokud to s tím, co říkáte svému milovanému, myslíte opravdu vážně. Příliš tvrdé dotazování na minulost partnera by mohlo způsobit problémy.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Nenechte se znervóznit, když se vám na začátku měsíce věci nedaří. Není se čeho bát, protože nakonec ucítíte, že láska je ve vzduchu. Dejte si však pozor na nedorozumění a podezřelé chování vašeho partnera. Mohlo by vás to nemile překvapit.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Hvězdy vás žádají, abyste tento měsíc podnikali jen opatrné kroky, abyste se zachránili před rozpaky jakéhokoli druhu. Tento měsíc bude plný nedorozumění, tak si dejte dobře záležet na tom, jak jim předejít a jak je následně vysvětlovat.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Pravděpodobně budete vězněm v srdci vašeho nového protějšku, protože jeho povaha vás tento měsíc jistě uchvátí. Duben je čas, abyste přísně kontrolovali svůj hněv nebo jakékoli agresivní chování a pokusili se vnést do vztahu více lásky a porozumění, aby byl váš vztah krásný a naplněný  jako vždy. Pomoci vám může i meditace.

Zdroj: prokerala.com, astrology.com.

Další zajímavé články