Bylinky a koření
Reklama
Předchozí
Další

Pravou vanilku v esenci nehledejte aneb Rozdíl mezi extraktem a aroma je obrovský. Mnohem lepší je pasta

Pravá vanilka je jen jedna a žádné aroma ji nemůže nahradit

Anna Janoušková

Vanilkový cukr tak, jak ho dělaly naše maminky a babičky. Voní jako žádný jiný a vyjde levněji

Vanilinový cukr z obchodu neobsahuje ani jedno procento vanilky

Kateřina Korňová

S nekvalitním kakaem bude vaše cukroví chutnat lacině. Barva vám však o jeho kvalitě neřekne nic

Kvalitní kakao je základ každého pečení. A to nejen o Vánocích

Kateřina Korňová

Citronová kůra je před Vánocemi potřeba víc než kdy jindy. Nasušte si ji do zásoby, aby vám už nikdy nechyběla

Domácí sušená citronová kůra je v porovnání s kupovanou chutnější a kvalitnější

Kateřina Korňová
Předchozí
Další