Kultura a styl

Horoskop na tento týden: Ryby, pozor na peníze. Raci, udělejte si pořádek v životě. Panny, promluvte si o svých trápeních

Každé pondělí vám přinášíme horoskop na celý týden

autor

Tereza Hromádková

04. dubna 2022

 
FOTO / Unsplash
Co čeká a nemine jednotlivá znamení zvěrokruhu tento týden? Hvězdy vám prozradí, na co se zaměřit a čeho se naopak vyvarovat, pokud chcete tímto týdnem proklouznout bez větších problémů a naopak z následujících dnů vytěžit co nejvíce.
Reklama

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Zatímco se budete vyhřívat v teple svého ohnivého období (a zvláštní pozornosti, které se vám jistě dostalo), zastavte se a zhodnoťte, kde se právě nacházíte. Novoluní ve vašem znamení přicházelo a odcházelo, ale stále je vhodný čas přemýšlet o tom, kým jste a kým byste chtěli být. Čtvrteční kontakt se Saturnem vám může poskytnout skvělou příležitost, jak to udělat s vyrovnanou hlavou. Svět je váš, ale možná je čas zjistit, kdo v něm jste.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Období Berana pro vás může být zvláštním obdobím. Tento týden si proto oddechněte a pokuste se přijít na kloub všemu, co vás trápí. Naštěstí se moře emocí, ve kterých jste byli doposud unášeni, uklidní do konce týdne, když Merkur vstoupí do zóny vašeho znamení.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Od začátku sezóny Berana neustále získáváte nové přátele a známé. A všichni víme, že často nezáleží na tom, co víme, ale právě koho známe. Planetární konfigurace tohoto týdne by však mohly nová spojení ohrozit, zejména spojení Merkur-Mars. Stejně jako náš ohnivý přítel Beran můžete být i vy v tomto období trochu více impulzivní, takže se zastavte a zvažte svá slova, než něco pokazíte.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

K workoholikovi máte daleko, ale energie Berana ve vás opravdu něco rozproudila. Možná jste v posledních týdnech byli svědky toho, jak jste profesně bojovali. Naštěstí je tu spojení Merkur-Mars, aby vám pomohlo na vaší cestě a dovedlo vás k lepší rovnováze mezi pracovním a soukromým životem.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Množství planet v Beranu se utábořilo ve vaší cestovní zóně, takže vaše mysl pravděpodobně už bloudila k plánům letních prázdnin. Týdenní sextil mezi Merkurem a Marsem vám může dát poslední impuls k rezervaci termínu vaší vysněné dovolené. A klidně na ni vyrazte ještě před hlavními prázdninami sezony.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Využijte energii Merkur-Mars ve svůj prospěch. Slunce v Beranu a Merkur se usadily ve vaší zóně transformace a intimity, takže nyní určitě velmi intenzivně vnímáte své pocity. Promluvte si o svých trápeních a nestarejte se o to, zda vám to připadá příliš intimní. Pokud máte co a komu říct, udělejte to. Pravda a porozumění jsou osvobozující.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

I když současné vztahy mezi planetami nemusí být dle vašeho vkusu, rozhodně mají vliv na váš milostný život. A to jak v dobrém, tak ve zlém. Naštěstí se však Merkur v neděli posouvá z Berana do Býka, a to může ledacos změnit.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Se vší tou energií ve vašem každodenním životě budete pravděpodobně tento týden jen dostávat. Gratulujeme. Snažte se ale nepřecenit své síly. Mohlo by to mít negativní vliv na vaše tělo a zdraví.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Umíte být vyloženě králem každé zábavy, pro což vás mnoho vašich přátel zbožňuje. Ovšem ve spojení Merkur-Mars může být vaše divoké počínání trochu nebezpečné. Užívejte si života, ovšem nepřehánějte to, aby to neodneslo vaše zdraví.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Tento týden pro vás bude ve znamení rodiny. Pokud se vám zdá, že někteří členové rodiny jednají nepřípustně, můžete za to vinit planety v divokém Beranu. Jestliže se proto ve vaší rodině objeví tento týden větší nebo menší hádky, udělejte raději krok stranou a nepouštějte se do výlevu emocí s žádným členem vaší domácnosti. Pokuste se zachovat klidnou hlavu a napjatou atmosféru uklidnit.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Přehnaně agresivní Vodnář je vzácností, ale tento týden je to možné, zvláště u sextilu Mars-Merkur. Je pravda, že sextily nejsou nejdrsnější planetární konfigurací, ale tento týden existuje určité riziko. Nenechte se, podobně jako Kozorozi, vtáhnout do žádné nepříjemné debaty a nenechte na sebe tlačit. Raději se stáhněte a odložte nepříjemnou debatu na jindy.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Dejte si tento týden pozor na své úspory. Kvůli divoké energii Marsu totiž hrozí, že vám peníze potečou z rukou jako vodopád, pokud si nedáte dostatečný pozor. Tématem může být nadměrné utrácení, takže buďte ostražití.

Zdroj: horoscope.com, washingtonpost.com.

Další zajímavé články