Téma
domácí

Došla vám řasenka? Doplňte ji směsí z černého uhlí a kokosového oleje

Řasenku šetrnou k přírodě můžete vyrobit i doma

Tereza Hromádková

Založení kvásku není žádná věda. Když se o něj budete dobře starat, vydrží vám na věky

Pečivo z kvásku je daleko chutnější než to z droždí

Kateřina Korňová

Jak udělat perfektní domácí kvásek. S našimi tipy už to nikdy nepokazíte

Domácí kvásek se vrací na výslunní

Erika Tomanová

Hit přírodní medicíny. Levný, účinný a lehce dostupný

Jablečný ocet si lehce vyrobíte sami

Erika Tomanová

Vyzkoušejte jogurt trochu jinak. Zbavte ho přebytečné vody a budete se divit jakou lahůdku připravíte

Na výrobě vykapaného jogurtu není vůbec nic těžkého

Klára Sanders

V hlavní roli česnek. Budete překvapeni, co všechno s ním dokážete. A jeden trik nakonec

Víte, proč byste měli jíst česnek každý den?

Erika Tomanová

Uvařte si doma vlastní domácí pivo. Není na tom nic složitého

Skvělé pivo si může vyrobit prakticky každý

Klára Sanders

Nedřete se v kuchyni zbytečně a naučte se něco nového. Pomohou vám úplně běžné věci

Při klepání masa použijte potravinovou fólii

Erika Tomanová

Vyrobte si jednoduchou delikatesu. Za pár korun vyhrajete chuťový jackpot

Máslo smíchané s bylinkami je dokonalý chuťový zážitek

Další články
Reklama