Téma
test

Univerzální rady, které se hodí pro pečení jakéhokoliv cukroví. Záleží na mouce, tuku, ale i teplotě vašich rukou

Bez kvalitních a čerstvých surovin se při pečení cukroví neobejdete

Kateřina Korňová

Založení kvásku není žádná věda. Když se o něj budete dobře starat, vydrží vám na věky

Pečivo z kvásku je daleko chutnější než to z droždí

Kateřina Korňová

Koupě špatného ananasu se může dost prodražit. Stav listů, barva a vůně vám leccos prozradí

Potenciál sladkého šťavnatého ovoce můžete zazdít špatným výběrem

Kateřina Korňová

Loupání rajčat je základní kuchařskou dovedností, kterou se do minuty naučí i začínající kuchař

Omáčka z čerstvých rajčat chutná mnohem lépe než z plechovky

Kateřina Korňová

Medovo-ořechová baklava je skvělým podzimním moučníkem, když vás přestane bavit štrúdl a perník

I malý kousek této orientální pochoutky pohladí všechny vaše smysly

Kateřina Korňová

Vařit těstoviny ve velkém množství vody je největší omyl. Stačí jen tolik, aby byly ponořené a stejně se neslepí

A které jsou vaše nejoblíbenější těstoviny? Špagety, vrtule nebo snad penne?

Kateřina Korňová

Není prošlé, ale není ani čerstvé. Co přesně prozradí staré vejce

Víte, jak se chová čerstvé vajíčko?

Erika Tomanová

Netradiční využití pečícího papíru. Budete překvapeni, jak moc v kuchyni pomáhá

Pečící papír vám dokáže významně usnadnit život

Erika Tomanová

Několik rad, aby vaše vánočka byla krásně nadýchaná a nespadla

Pečení vánočky je další z krásných tradic, která se s Vánoci pojí

Klára Sanders

Nepřehlížejte své chutě. Opakovaná chuť na konkrétní potravinu může být signálem nemoci

Momentální chutě dokáží o našem těle mnohé prozradit

Klára Sanders

Potraviny, u kterých rovnou zapomeňte na opětovný ohřev. Jedna novinka vás ale překvapí

Jídlem se plýtvat nemá, ale některé potraviny se k ohřevu nehodí

Erika Tomanová

Jak snížit váhu o dva až pět kilogramů jediným rozhodnutím

Přestaňte sladit nápoje a budete se divit

Natálie Sováková
Reklama