Kultura a styl

Horoskop na tento týden: Lvi, otevřou se vám nové pracovní obzory. Ryby, pocítíte sílu v oblasti komunikace

Co vás podle hvězd čeká tento týden?

autor

Tereza Hromádková

19. dubna 2022

 
FOTO / Unsplash
Co vás podle hvězd čeká v týdnu po Velikonočním pondělí? Především by si všechna znamení měla dát pozor na své našetřené peníze. Ze všech astrologických úkazů tohoto týdne je nejpůsobivější posun Slunce do Býka. Býk ztělesňuje energii, která nám napovídá, abychom si udělali dobře a investovali do sebe. Myslete ale na to, že vaše úspory nejsou nekonečné a dejte si pozor na to, aby vás sezóna Blíženců nezastihla s prázdnou peněženkou. Nebo ještě hůř: abyste nezjistili, že jste na léto bez peněz.
Reklama

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Všechny dobré věci musí jednou skončit, a to včetně sezóny vašeho znamení. Možná by proto bylo dobré věnovat chvíli přemýšlení o svých zážitcích za poslední měsíc. Jaká dobrodružství jste zažili, co jste začali a s čím stojí za to pokračovat? Pokud přemýšlíte, do čeho investovat své peníze, držte se tento týden raději na uzdě, protože slunce a Merkur jsou ve vaší finanční zóně.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Tento týden je váš čas! Vzhledem k tomu, že slunce ve středu vyrazí do vašeho sektoru vzhledu, budete po několik příštích týdnů pociťovat trochu zlepšení v oblasti své krásy. Ve spojení s upovídaným Merkurem budou zraky všech lidí ve vašem okolí upřeny právě na vás! Budete překvapeni pozorností a příležitostmi, které se vám mohou naskytnout.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Slunce se přesouvá z Berana do Býka a vy možná zjistíte, že se vaše energie posouvá ze sociálně-komunikační na meditativní. Berte proto příštích několik týdnů jako příležitost k zakuklení a renovaci svého vnitřního světa. Jako motýl vyskočíte připraveni a ochotni postavit se světu v nadcházející sezóně.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Není nic špatného na tom být trochu víc doma. Ovšem když tak činíte neustále, vaše sociální vazby skomírají. Vydejte se proto na noc do města s přáteli a užijte si večer. Zajděte na večeři, procházku, do kina či divadla a trochu si užijte život. Ať už uděláte cokoliv, nedělejte to sami.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Sezóna Berana možná přinesla opravdu povzbuzující pocity a jistě mnoho úspěchů. Ovšem nadcházející sezóna Býka může přinést některé nepříjemnosti, a to včetně problémů s budováním vaší kariéry. Možná totiž zjistíte, že to, co děláte, není tím, co jste si vysnili. Pokud chcete zkusit něco nového, hvězdy vám přejí. Uvědomte však brzy vaše kolegy a nadřízeného. Komunikace je klíčová.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Když se slunce přesune do Býka a do vaší dobrodružné zóny, není čas ztrácet čas. Možná jste právě teď připraveni přijmout nabídku velkého dobrodružství, které se před vámi otevírá. Může jít o daleký výlet, pracovní cestu nebo nová přátelství. Může se ale jednat i o vnitřní dobrodružství filozofičtějšího charakteru, kdy do hloubky prozkoumáte sami sebe. Nejjednodušší variantou, která je ovšem také příjemná, je prožití dobrodružství u dobré knihy.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Obvykle se podobná předpověď týká spíš Štírů, ale tento týden se díky slunečnímu přechodu budete plížit více na temné straně života. To však nemusí být nutně špatná věc. Pohyb slunce do Býka jej přivede do vaší intimní a transformační zóny, opráší pocity a nutkání, které se obvykle snažíte ignorovat. Není to sice nic pohodlného, ale někdy je nepohodlí pro růst osobnosti nezbytné. Přijměte tento měsíc výzvu a ponořte se hluboko do sebe. Třeba přijdete na kloub starým trápením.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Tento týden slunce opustí své místo v zóně vašich zvyků a přesune se do vaší romantické zóny. Když se připojíte k Merkuru, budete se nepochybně více soustředit na něžnou stránku života, což může být pro někoho, jako jste vy, trochu obtížné. Znamení Býka, který je tento týden v blízkém kontaktu se Sluncem, spojujeme s určitou mírou tvrdohlavosti, proto si možná tento týden v lásce zažijete nepříjemné chvilky. Jejich výsledku však nebudete litovat ani vy, ani vaše drahá polovička.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Jak se říká: tělo a mysl jedno jest. Slunce je nyní ve vaší zóně zdraví a návyků, a proto je čas začít brát své zdraví vážně. Je na čase probudit se ze zimního spánku a začít se také trochu hýbat. Když pomineme estetickou stránku věci, je také důležité, abyste se po zimě dostali zpět do formy. Pro spálení tukových zásob a vybití přebytečné energie je potřeba vstát ze židle a začít se hýbat.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Možná by bylo dobré se od tohoto týdne trochu více uvolnit. Slunce tento týden velkolepě vstoupí do Býka a také vaší zóny potěšení. Úspěch je dobrá věc, ale v tento týden můžete trochu zvolnit a myslet trochu víc na sebe a své pohodlí. Tvrdě jste dřeli a teď je potřeba dopřát tělu a mysli pauzu.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Slunce ve znamení býka si tento týden razí cestu do vaší domácí zóny a připomíná vám důležitost vašeho domova a rodiny. Když je váš domov v nepořádku, váš osobní i pracovní život je často další na řadě. V příštích několika týdnech si proto udělejte ze svého domova opět domov, abyste se v něm cítili dobře. Díky přesunu Slunce do Býka, který je tak trochu požitkářským znamením, se nemusíte bát utratit trochu svých úspor za vybavení, které váš domov zútulní. Ovšem pozor na bezbřehé utrácení.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Ve středu vstoupí Slunce do vaší komunikační zóny, takže budete připraveni vyřešit i nejnepříjemnější problémy v práci i doma. Nebojte se proto otevřít ústa, slova z nich budou plynout tento týden sama. Pokud jste se v předchozích obdobích kousali do jazyka, abyste zachovali klid a jazyk za zuby, teď je čas to konečně komunikačně roztočit. Energie Býka, který je tento týden v přímém spojení se Sluncem, vám dává sílu, abyste si stáli za svým a ustáli i těžké rozhovory.

Zdroj: horoscope.com, elle.com.

Další zajímavé články