Kultura a styl

Velký horoskop lásky na tento týden: Blíženci, dejte si pozor na důležitou hádku. Lvi, čekejte sexuální smršť. Váhy, nechte odejít stará traumata

Co říkají hvězdy o vašem milostném životě?

autor

Tereza Hromádková

13. dubna 2022

 
FOTO / Unsplash
Tento týden jde lásce obecně velmi naproti, a to především kvůli spojení štědrého Jupiteru a opojného Neptunu v Rybách. Jejich společné působení přináší reálnou možnost pro uskutečnění snů v záležitostech našeho srdce. Ve čtvrtek navíc vstoupí asertivní Mars do Ryb a zláká nás všechny, abychom své fantazie proměnili ve skutečnost. Sobotní úplněk ve Vahách však může vynést na povrch neřešené vztahové problémy.
Reklama

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Pokud jste už delší dobu zadaní, můžete mít především koncem týdne pocit, jako byste ztráceli schopnost bojovat. A cítit se vyčerpaní, jako byste neměli už z čeho brát, ani co dávat, se můžete i pokud jste single. Ale nenechte se vtáhnout do propasti. Nejlepší, jak předejít nepříjemným pocitům, je zaměřit se tento týden na svou spiritualitu. Bez toho byste mohli jen těžko hledat východisko z jakýchkoli romantických problémů, ve kterých se můžete ocitnout. Sobotní úplněk vám ukáže, jaké problémy je potřeba začít v partnerském vztahu řešit. Zaměřte se na to, co lze změnit a vyřešit, a naopak pusťte k vodě vše, co nemůžete ovlivnit.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Tento týden se vám otevřou nové možnosti, a to především díky spojení Jupiteru a Neptunu ve vzácné kouzelné konjunkci v Rybách. Třešničkou na dortu bude ve čtvrtek už jen asertivní Mars, který vstoupí do Ryb ve čtvrtek. Vzhledem k tomu, že tato oblast také souvisí s vaším společenským životem, je možné, že rozšíření vašich sociálních obzorů je klíčem k tomu, abyste ve svém milostném životě dosáhli toho, co chcete.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Váš milostný život může tento týden doslova vybuchnout, a to ne zrovna v dobrém slova smyslu. Sobotní úplněk přistane ve vašem romantickém sektoru a i když to může znít báječně a pro některé by to mohlo vést k emocionálnímu naplnění, je pravděpodobnější, že spustí vaše nevyřešené problémy v srdečních záležitostech. Je to také proto, že Měsíc v úplňku bude rovněž kvadraturovat intenzivní Pluto. Dejte si proto pozor, abyste nepodnítili hádku se svým současným partnerem.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Zaměřili jste se na rozšíření svých obzorů, a to zahrnuje i vaše romantické obzory! Jakmile se okázalý Jupiter spojí se zasněným Neptunem a ve čtvrtek odvážný Mars vstoupí do Ryb, všechna znamení ukážou na mimořádná požehnání, když se odvážíte oslovit někoho, kdo se vám už dlouho líbí. Pokud jste však ve vztahu, sobotní podrážděný úplněk by mohl přinést nějaké domácí potíže. 

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Tento týden je zárukou silného erotického opojení, a to bez ohledu na to, zda jste ve vztahu, nebo nikoliv. Pokud jste svobodní, můžete v sobě najednou objevit touhu oslovit někoho, o kom jste si dříve mysleli, že by se za vámi ani neotočil. Za svou odvahu budete odměněni doslova smrští sexu. Pokud jste ve vztahu, vašemu sexuálnímu životu prospěje hraní smyslných her či výměna rolí s partnerem. Může to dokonce posílit vaše intimní pouto.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Tento týden pro vás bude v oblasti lásky a vztahů jistě monumentální. Vzácné a ohromující spojení mezi expanzivním Jupiterem a magickým Neptunem naplní vaše současné milostné spojení takovou energií, díky které budete mít pocit, že sny se skutečně mohou splnit. Tato požehnaná událost vám totiž nabídne spoustu lásky a partnerského porozumění.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Po většinu týdne se budete cítit emocionálně chladní. Úplněk ve vašem znamení, kterého se dočkáte v sobotu, vám odhalí problém související s romantikou, vztahy, nebo sexuálním životem. Možná jste jen zaháněli některé nepříjemné pocity, protože jste nechtěli čelit skutečnosti, že něco mezi vámi a vaším partnerem skřípe. Naučte se respektovat své potřeby a vyžadujte to i od ostatních. Pokud jste single, možná se vám otevřely staré rány a prožité milostné trauma. Je na čase ho nechat odejít.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Jupiter a Neptun se tento týden obejmou ve vzácném a magickém spojení přímo ve vašem romantickém sektoru, což může způsobit, že budete mít až příliš mnoho lásky. Když se planeta štěstí srazí s planetou vládnoucí bezpodmínečné lásce, pravděpodobně dostanete přesně to, co jste si v záležitostech srdce nejvíce přáli. Mohlo by se zdát, že celá vaše bytost je uvězněna v pavučině slasti z cukrové vaty. Užijte si tu blaženost! Síla Marsu, která se objeví ve čtvrtek, bude mít za následek to, že se veškeré pocity zhmotní v silné fyzické uspokojení. Na čtvrtek si proto nic neplánujte a zůstaňte se svým partnerem zahrabaní v peřinách. Možná si pro jistotu vezměte na pátek volno, noc bude totiž divoká.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Tento týden se možná pohádáte s někým ze svých přátel kvůli nekonečnému vměšování se do vašeho milostného života. Dostávat nevyžádané rady v oblasti sexuálních aktivit je jedna věc, ale když je pak váš kamarád (nebo kamarádka) ani sám nedodržuje, nezní to zrovna přesvědčivě. Když se ale ohradíte a budete mít chuť si to s kamarádem vyříkat, můžete tvrdě narazit.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Tento týden je ten pravý čas na zásadní rozhovor s vaším partnerem. Nenechte se ovládat někým, komu nevyhovuje, jací jste a kdo vás chce změnit. Nechtějte trávit čas s někým, kdo se ve vztahu evidentně nechce posunout dál. Pokud jste však single, pokuste se svou romantickou vizi lásky změnit ve skutečnost. Může se totiž snadno splnit!

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Vaše sebevědomí v oblasti lásky může brzy narůst do nečekaných výšin. Společné působení Jupiteru a Neptunu otevře vaši schopnost sladit své srdce a duši a také rozvíjet úžasnou víru v sebe sama a veškerý svůj potenciál. Výsledkem bude, že začnete vyzařovat tu nejatraktivnější energii, které si snadno všimnou všichni, kteří kolem vás projdou. Sebejistota je vyloženě sexy a zajistí vám nabídky všech druhů.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Máte šanci zažít duchovní růst jako nikdy předtím. Díky tomu budete mít schopnost přistupovat ke svému současnému milostnému životu z velmi soustředěné a hluboké perspektivy. Poté, co Mars ve čtvrtek vstoupí do Ryb, můžete začít asertivně jednat a ujistit se, zda je pro vás váš aktuální partner tím pravým.

Zdroj: tarot.com, astrology.com.

Další zajímavé články