Dnes si každý milovník hazardních her může užít hru v cz casino bonus za registraci nebo ve fyzické provozovně, ale pokud vám chybí návštěva špičkové kasinové restaurace, přicházíte o hodně.
Nejlepší restaurace v kasinech
Robuchon au Dome
Když Macao předstihlo Las Vegas jako největší světový trh s hazardními hrami, šéfkuchař Joël Robuchon zmodernizoval svou restauraci v hotelu Grand Lisboa a přestěhoval ji z prostoru nad vstupní halou do 43. patra. Restaurace Grand Lisboa je nyní pod skleněnou kopulí a je právem oceněna třemi michelinskými hvězdičkami, od výhledu přes masivní křišťálový lustr až po vynikající pokrmy, jako jsou karamelizované křepelky, plněná foie gras a bramborová kaše z černých lanýžů.
Le Tren Bleu
Tento gastronomický skvost se nachází přímo u vchodu do slavného paláce hazardních her v Monte Carlu z 19. století a jeho výzdoba v duchu Belle Epoque odpovídá nadčasové eleganci kasina. Navzdory francouzskému názvu restaurace se zde podává vysoká italská kuchyně s elegantně připravenými klasickými pokrmy, jako je telecí saltimbocca a lilkové rizoto s mozzarellou a buvolími rajčaty.
Steak Bobbyho Flaye
Vítězní hráči usilují o stálost a dlouhou životnost a tato restaurace to splňuje ve všech směrech. Restaurace Bobby Flay Steak, která byla otevřena v roce 2006, je jednou z nejtrvalejších restaurací v Boardwalk Empire a není to jen obyčejný steakhouse. Návštěvníci mohou počítat s Flayovými charakteristickými "zvonky a píšťalkami" u pokrmů, jako je například kořeněný potřený jihozápadní ribeye a "humří bar" s různými pokrmy z měkkýšů. Navíc si vždy můžete dopřát dvojnásobnou zábavu, když si dáte gurmánské jídlo a zároveň si zahrajete www.casinoonline24.cz/bonus-za-vklad/
Ministerstvo financí varuje: Účast na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti na hazardních hrách osobám mladších 18 let.
Waku Ghin
Tato restaurace se nachází v nejdražší budově na světě - stojí 4,7 miliardy dolarů, takže na tak velkou investici potřebujete šéfkuchaře. Velkou osobností je zde šéfkuchař Tetsuya Wakuda a tato euro-japonská restaurace s pouhými 25 místy je skutečně privilegovaným místem, kde se o každé ze čtyř míst k sezení stará osobní šéfkuchař a kde se podávají úžasné pokrmy, jako je hovězí svíčková z tasmánského hovězího masa krmeného trávou s wasabi hořčicí.
Café Martinique
Ačkoli je v tomto obrovském letovisku na Paradise Islandu spousta možností, jak se najíst, proč pokoušet štěstí? Zajděte do restaurace Jeana-Georgese Vongerichtena, kde se snoubí francouzské chutě s místními tropickými produkty. Klasický escargot s česnekovým máslem se podává spolu s pokrmy, jako jsou treskovité konše s avokádem a citrusovou chilli majonézou.
Pikayo
Nejaktivnější portorický hráč, šéfkuchař Wilo Benet, již téměř 25 let nově definuje a modernizuje portorickou kuchyni. V roce 2009 přestěhoval svou oblíbenou restauraci do tohoto hotelu s kasinem na pláži, kde pokračuje jeho horká série vítězství, nyní však kulinářských. Jeho interpretace ostrovních tradic - jako je salmorejo, dušený krab, a alcapurrias, masové lívance s česnekovou aioli - je skutečně jedinečná.
Rockpool Bar & Grill
Tato elegantní pobočka se nachází v největším kasinu na jižní polokouli a je odnoží vyhlášené restaurace Neila Perryho v Sydney, která má rozlehlou otevřenou kuchyni a působí ještě působivěji. Hlavním lákadlem restaurace je vlastní hovězí maso, ale bylo by bláhové přehlédnout nabídku mořských plodů, jako jsou královské krevety s kozím sýrem tortellini, podávané s tuřínovým olejem, sultánkami a piniovými oříšky.
Steak Besh
Nejlepším důvodem, proč dát přednost hazardu na pevnině před loděmi na řece Mississippi, je steakhouse od šéfkuchaře Johna Beshe, držitele ceny Jamese Bearda. Restaurace vyzdobená obrazy George Rodriga s modrými psy působí stejně jazzově a barevně jako kasino na druhé straně prahu. Jak už název napovídá, menu je masité a nabízí 38uncový "kovbojský steak". Speciality Big Easy se podávají například v krevetách s krupicí a račím bisque.
Restaurace La Terraza
To je trefa do černého pro gurmány, kteří stále ctí slavnou restauraci elBulli: restauraci Ferrana Adriá, která se nachází v nádherné budově z 19. století. Paco Roncero, Adriův žák oceněný michelinskou hvězdou, zde bezchybně připravuje vše od tekutých palačinek po tempuru z okvětních lístků růží. Pokud patříte mezi příznivce "high rollers", možná budete mít štěstí a dostanete pozvání do Roncerovy "tajné" dílny pro osm osob, kulinářské laboratoře, kde se při přípravě jídla zohledňuje teplota, barva, vůně, akustika a všechny aspekty prostředí.
Závěr
Restaurace v kasinech jsou nedílnou součástí herního zážitku. Pokud se můžete nejen nezapomenutelně pobavit při hraní automatů nebo rulety, ale také se pořádně vydatně a chutně najíst, pak jste navštívili jednu ze zemí, kde se hrají hazardní hry, ne nadarmo. Jídlo umocní váš zážitek a poskytne vám nezapomenutelný zážitek, stačí navštívit jednu z nejlepších restaurací v kasinu.