Komerční sdělení

Chcete při nákupech ušetřit? Využijte novoroční výprodeje. Nakupovat můžete z pohodlí domova

Mnoho společností nabízí svým zaměstnancům možnost pracovat z domu

autor

redakce

11. ledna 2023

 
FOTO / Depositphotos
Ceny energií, nájmů, benzínu i potravin nezadržitelně rostou. Každý z nás se snaží najít cestu jak ušetřit a každý rád sáhne po možnosti nakupovat výhodněji. My vám opět přinášíme nabídku slevových kódů a kupónů, která jistě udělá radost a hlavně ušetří peníze každému, kdo ji využije. Tentokrát z oblasti bydlení.
Reklama

Chystáte se rekonstruovat svou domácnost, vymalovat nebo jen vyměnit pár dekorací a zajímá vás, co bude v následujícím roce populární? Máme pro vás nejen trendy bydlení pro letošní rok, ale také možnost, nakoupit si nový nábytek levněji.

Vhledem k tomu, že ceny všeho stále rostou, každý se snaží šetřit. My přinášíme tip na novoroční výprodeje, které můžete zrealizovat z pohodlí domova.

Specialista pro váš dům, byt a zahradu

První náš tip patří eshopu 4home. Využijte 4home výprodej nebo slevový kupón 4home na bytový textil, dekorace, doplňky, kuchyňské spotřebiče a potřeby, moderní vybavení do kuchyně, jídelny, zahrady či do dílny. Sledujte akce a výprodej na lůžkoviny, povlečení, přikrývky, deky, potřeby pro úklid a dětské zboží. Každá 4home sleva potěší. Zahradní technika a nářadí jsou v nabídce eshopu také.

Nábytek pro obývací pokoje, ložnice, kuchyně, jídelny, dětské pokoje i kanceláře

Pokud byste si náhodou nevybrali, zkuste se podívat na nabídky Sconto eshop, který prodává nábytek pro obývací pokoje, ložnice, kuchyně, jídelny, dětské pokoje nebo kanceláře. Využijte slevy Sconto výprodej, slevový kupón nebo Sconto slevový kód a pořiďte si obývací stěny, skříně, sedačky, pohovky, knihovny, postele, matrace, rošty, křesla, stoly, židle nebo bytové doplňky. V nabídce je i přírodní a zahradní nábytek. Sconto sleva nebo Sconto akce nábytku vám ušetří peníze.

Trendy v bydlení 2023

Na závěr pro vás máme trendy bydlení 2023. Interiéroví designéři a architekti každý rok přichází s řadou trendů.

Kousek přírody

Přírodní materiály jako dřevo, kůže, sláma, ratan, nebo kámen, jsou tou správnou ekologickou volbou. Pozitivně působí na naše zdraví, přirozeně propojují interiér s exteriérem a vnáší do nich pozitivní vibrace. 

Oblé tvary

Oblé tvary interiéru svědčí, zjemňují ho a zútulňují. Sluší všem stylům, hodí se do moderního, minimalistického, rustikálního, či skandinávského stylu. 

Míchání stylů

Trendem, který je tu už několik sezón, je míchání stylů. 

Pracovní koutek

Mnoho společností nabízí svým zaměstnancům možnost pracovat z domu, proto je trendy vytvořit si doma pracovní místo Malý pracovní koutek v ložnici, jídelně, nebo obýváku jistě oceníte.

Další zajímavé články