Téma
alternativní sladidlo

Kešu oříšky je lepší před konzumací namáčet. Jedině tak využijete jejich potenciál naplno

Namáčené kešu ořechy slouží jako základ mnoha zdravých jídel

Jitka Wolfová

Velký průvodce moukami: Kterou použít na cukroví a ze které zadělat vánočku? Jednotlivé druhy se od sebe velmi liší

Nestačí jen koupit kvalitní mouku. Musíte ji také správně použít

Kristýna Maxová

Poznat kvalitní a chutný med vyžaduje značnou dávku pozornosti. Etiketa a domácí test kvality vám napoví

Kdo chce dobrý med, musí se naučit základní postup při jeho výběru

Anna Janoušková

Vyznejte se v medech: Vybrat hustý cukernatý nebo zlatý tekutý? Jeden léčí, druhý jen sladí

Komerčně zpracovaný med někdy neobsahuje žádné léčivé látky

Kateřina Korňová

Zařaďte místo léků na imunitu do svého jídelníčku lžičku medu denně. Posílíte tělo a prospějete svému srdci

Med je nejchutnějším lékem, který navíc nemá žádné vedlejší účinky

Kateřina Korňová

Vyzkoušejte našich šest tipů, jak nahradit cukr

Každodenní konzumace cukru není dobrá kvůli možnému vzniku cukrovky, zubních kazů, ale především obezity a s ní spojenými chorobami

Klára Sanders

Pečení bez lepku. Různé druhy mouky mají různé chutě i použití

Existují ingredience, bez kterých se bezlepkové pečení neobejde

Klára Sanders
Reklama