Téma
potravinové zbytky

Domácí kompostování je vhodné do malého i velkého bytu. A už jste slyšeli o kompostovém "čaji"?

Šetřete přírodu a přestaňte plýtvat. Zbytky z kuchyně mohou ještě posloužit

Anna Janoušková

Uchovávání potravinových zbytků má svá pravidla. Záleží na teplotě jídla, nádobě i zvoleném místě v ledničce

Při nedodržení pravidel riskujete zažívací potíže a znehodnocení jídla

Jitka Wolfová

Co se zbylými žloutky a bílky. Připravit z nich můžete luxusní pečené ořechy, domácí majonézu nebo Crème Brûlée

Zbyly vám bílky nebo žloutky, které už nejsou potřeba? Využijte je dál!

Kateřina Korňová

Jak využít dva dny starou bábovku nebo koláč, který už nikdo nechce. Seznamte se s Cake Pops

Lízátko, které se nemusíte stydět rozkousat

Kateřina Korňová
Reklama