Téma
recepty

Vyzkoušejte lahodný tatarák a guláš z cuket. Od masových jsou k nerozeznání

Cukety se v poslední době těší obrovské oblibě

Erika Tomanová

Luštěnina, které se říká přírodní kaviár. Příjemnou oříškovou chutí vás dostane

Černá čočka nebo-li beluga upoutá typickou pravidelností, baculatostí a vypouklostí

Klára Sanders

Jak docílit křupavých dozlatova usmažených řízků

Smažený řízek je klasikou české kuchyně.

Kristýna Maxová

Triky, jak ušetřit čas při vaření. Tohle přesně jste potřebovali vědět

Některé suroviny, jako párky, jarní cibulku či mrkev, můžete krájet i po více kusech

Erika Tomanová

Tajemství dlouhověkosti odhaleno. Připravte si tři elixíry pro pevné zdraví

Česnek je pro svou léčivou sílu oceňován již po tisíciletí

Erika Tomanová

Jak vybrat krabičkovou dietu. Před objednáním si dejte pozor na několik věcí

Krabičková dieta se v posledních letech těší velké popularitě

Klára Sanders

Vyrobte si doma sušená rajčata. Je to snadné a vyjdou mnohem levněji než kupovaná

Sušená rajčata naložená v oleje s kořením jsou opravdovou delikatesou

Klára Sanders

Podzimní lahůdky pro mlsné jazýčky. Rychlé, jednoduché a vynikající

Švestky ve slanině báječně chutnají

Natálie Sováková
Reklama