Vztahy

Milostná magie a kouzla lásky: Přičarujte si svou pravou láskou pomocí okvětních lístků růží, bazalky a levandule

Použijte tentokrát bylinky jinak než jen v receptu na dobré jídlo

autor

Tereza Hromádková

26. dubna 2022

 
FOTO / Unsplash
Milostná magie byla vždy zdrojem fascinace. Může kouzlo lásky skutečně přivést vaši spřízněnou duši až k vám? Může pár slov a bylinky doopravdy něco změnit? Záleží na tom, jak jste vnitřně nastaveni. Protože od slova k činu je jen jeden krok a protože síla myšlenky už nespočetněkrát dokázala mnohé, proč nevěřit tomu, že si díky zbožnému přání a malému rituálu můžete požádat vesmír o trochu té lásky?
Reklama

Protože běžné magické praktiky nenutí lidi, aby se zamilovali, můžete použít kouzla lásky používající speciální bylinky, která vám pomohou přivést lásku do vašeho života. Možná doufáte, že najdete pravou lásku, přitáhnete ji k sobě, a nebo někoho přivedete zpět. Přitažlivé bylinky, jako jsou okvětní lístky růží, mohou kouzlo lásky jedině podpořit.

Přičarujte si lásku pomocí rostlin

Představa, že kouzla lásky jsou neetická, protože je používána magie, která má přinutit určitou osobu, aby se zamilovala do jiné osoby, je mylná. Lidé totiž mají svobodnou vůli, a pokud nesdílí s danou osobou stejné city, žádné kouzlo se nestane a dotyčná osoba názor jen těžko změní. Kouzla lásky totiž fungují tak, že se zaměřují především na lásku jako takovou, nikoliv na konkrétní osobu.

Jak se dělá kouzlo lásky? 

Existuje mnoho způsobů, jak provést kouzlo lásky, ale aby fungovalo, musíte si stanovit své záměry a jasné cíle. Jakou lásku tedy chcete přivést? Stanovte si konkrétní cíl a pamatujte také na to, že abyste lásku získali, musíte ji také umět dávat. Ujistěte se proto, že svému kouzlu věnujete extra lásku, péči a pozornost. 

Byliny pravé lásky 

Opravdová láska může být magická věc. Pokud hledáte svou spřízněnou duši nebo přemýšlíte, zda je váš partner skutečně tím pravým, milostná magie může být skvělým způsobem, jak to zjistit – zvláště se správnými bylinkami. Zde jsou bylinky, které přitahují lásku do vašeho života. 

Růžové okvětní lístky jsou nejčastější přísadou milostné magie. Růže přináší lásku, krásu a pomocí věštby vám pomáhá poznat, zda je váš milenec či partner vaší pravou láskou. Abyste přinesli lásku do svého života, uvařte okvětní lístky růží v čaji nebo položte růže na svůj oltář. 

Bazalka 

Tato běžná kuchyňská bylinka, kterou často přidáváme do těstovin a salátů, je rovněž skvělá v hledání skutečné lásky. Bazalka přináší lásku, štěstí a prosperitu, což činí kouzlo lásky extrémně účinné. Přidejte proto svému milému trochu bazalky do jídla a vzbuďte v něm skutečnou lásku.

Levandule

Sladká vůně levandule je pro magii lásky ideální rostlinou, která doslova přitahuje milence k vašim dveřím. Levandule přináší lásku, štěstí a relaxaci. Přináší skutečnou lásku, která je lehká a bez větších dramat. 

Bylinky atraktivity

Bylinky pro přitažlivost vám mohou pomoci přilákat potenciální partnery, prožít lepší rande a zlepšit vaše sebevědomí. Použijte tyto přitažlivé byliny ve svých magických praktikách. 

Citronový balzám 

Meduňka – neboli Melissa – je řecky „včela“. Meduňka se často vysazovala do blízkosti úlů, aby povzbudila včely k návratu domů. Tato bylinka také přitahuje milovníky, dokonce i ty, o kterých jste si mysleli, že utekli. Uvařte si meduňkový čaj, abyste přilákali lásku nebo jí ukázali cestu zpět.

Zázvor

Zázvor má šmrnc jak v chuti, tak v magické potenci. Zázvor přináší vášeň, smyslnost a sebevědomí, což jsou všechno vlastnosti, které přitahují lásku. Použijte zázvor ve svých milostných kouzlech k vytvoření horkých milostných vztahů. 

Skořice

Skořice může do vašeho života přitáhnout sladkou lásku. Skořice přináší přitažlivost, lásku a štěstí. Špetka skořice při provádění kouzla lásky může pomoci přilákat novou lásku nebo přivést bývalého partnera zpět. 

Sexuální bylinky 

Mezi láskou a chtíčem je velmi tenká čára, která se často rozmazává a prolíná, zvláště ve spojení s magií. Zde jsou některé bylinky, které okoření i váš sexuální život. 

Ibišek 

Pro lásku jsou růže, a pokud si chcete užít divoký sex nebo v někom vzbudit chtíč, rozhodně sáhněte po ibišku. Ve svých kouzlech lásky proto použijte okvětní lístky ibišku, ibiškový parfém nebo rozmístěte pár okvětních lístků na postel, než do ní se svou láskou vlezete.

Kardamom

Sladký i slaný kardamom je skvělým doplňkem kouzla chtíče, a to díky své kouřové a smyslné chuti. Přináší lásku, chtíč a jasný směr, což vám pomůže dostat se přímo do styku s někým, koho milujete. 

Ženšen, který se léta používá ke zvýšení sexuální touhy, může také nabídnout své schopnosti na zvýšení libida pro magii lásky. Ženšen přináší chtíč, lásku a vitalitu, aby vám pomohl vydržet celou noc. Dejte si do koktejlu trochu ženšenu, abyste zvýšili chuť na sex, a nebo si zapalte ženšenové kadidlo pro zlepšení sexuální nálady.

Zdroj: horoscope.com, vineyardgazette.com.

Další zajímavé články