Téma
čočka

Chcete-li zvýšit příjem vlákniny, zaměřte se na potraviny, které jí obsahují nejvíce

Některé potraviny obsahují vlákniny více než jiné

Anna Janoušková

Čočka: minimum kalorií, maximum bílkovin. V čem se liší hnědá, červená a černá a proč je tak zdravá

Luštěniny by se měly v jídelníčku každého z nás objevit alespoň jednou týdně

Anna Janoušková

Jak na Nový rok, tak po celý rok. Upečte si k čočce karamelizovanou šunku a radujte se z hojnosti

Skvělá pečená šunka překvapí vaše hosty svou lahodnou chutí

Kateřina Korňová

Krok za krokem k nejlepší novoroční čočce. To by bylo, abyste se po ní necítili bohatší

Čočka na jakýkoliv způsob by neměla na novoročním stole chybět

Kristýna Maxová

Osvojte si triky, díky kterým luštěniny nenadýmají

Luštěniny jsou výborným zdrojem bílkovin, minerálních látek a sacharidů, tudíž by měly mít v našem jídelníčku své místo

Klára Sanders

Luštěnina, které se říká přírodní kaviár. Příjemnou oříškovou chutí vás dostane

Černá čočka nebo-li beluga upoutá typickou pravidelností, baculatostí a vypouklostí

Klára Sanders
Reklama