Téma
kakao

Není čokoláda jako čokoláda. Luxusní produkty se vyrabí jedině z pečlivě vybraných kakaových bobů

Čím vyšší podíl kakaa má čokoláda, tím vyšší má obsah antioxidantů.

Lucie Wirthová

Jahodová sezóna začala: Upečte si výborný jahodový závin plněný tekutou čokoládou

Kombinace jahod a čokoládové pomazánky je výtečná

Tereza Hromádková

Hořká čokoláda je našemu tělu prospěšnější, než jsme mysleli

Čokoláda nabízí lidskému organismu mnoho benefitů

Anna Janoušková

Lanýže neboli truffles jsou skvělým cukrovím pro všechny milovníky čokolády. Zvládnete je mrknutím oka

Chuť kvalitní čokolády je v lanýžích velmi intenzivní

Kateřina Korňová

Univerzální rady, které se hodí pro pečení jakéhokoliv cukroví. Záleží na mouce, tuku, ale i teplotě vašich rukou

Bez kvalitních a čerstvých surovin se při pečení cukroví neobejdete

Kateřina Korňová

Dobrá čokoládová poleva je zárukou chutného moučníku. Připravit si ji můžete doma, a to hned několika způsoby

Věřili byste, že může být dobrá i bez jediné kostičky čokolády?

Kateřina Korňová

Nejlepší domácí čokoládu vykouzlíte do čtvrt hodiny. Myslet na ni budete celý následující den

Když si dáte horkou čokoládu jednou za čas, o svou váhu se bát nemusíte

Kateřina Korňová

S nekvalitním kakaem bude vaše cukroví chutnat lacině. Barva vám však o jeho kvalitě neřekne nic

Kvalitní kakao je základ každého pečení. A to nejen o Vánocích

Kateřina Korňová

Alergie na čokoládu. Jak je to doopravdy s nejoblíbenější cukrovinku

Za alergií na čokoládu se skrývá problém s některou z jejích složek

Klára Sanders
Reklama