Téma
kynuté pečivo

Jahodová sezóna začala: Upečte si výborný jahodový závin plněný tekutou čokoládou

Kombinace jahod a čokoládové pomazánky je výtečná

Tereza Hromádková

Pomalé kynutí v lednici aneb Připravte si mazanec dopředu a ráno ho posnídejte čerstvý

Když to ráno na Bílou sobotu zavoní mazancem, hned se lépe vstává

Anna Janoušková

Kynutí můžete urychlit několika snadnými způsoby. Těsto vykyne dvakrát rychleji. Pomůže horká voda i vypnutá trouba

Nekonečné čekání, až těsto zdvojnásobí objem, je někdy ubíjející

Jitka Wolfová

Bramborové langoše sypané sýrem. S česnekem a kečupem chutnají jako ze stánku

Jejich příprava je tak snadná, že ji hravě zvládnete doma

Kateřina Korňová

Kynuté buchty s mákem, povidly nebo tvarohem. Podle starého receptu našich babiček

Domácí buchty jsou oblíbenou českou pochoutkou

Kateřina Korňová

Filo a listové těsto nejsou jedno a totéž. Kdy je lze zaměnit a kdy raději postupovat podle receptu

Křupavé, ale zároveň vláčné a na chuti tolik příjemné

Kateřina Korňová

Každá potravina vydrží v mrazáku jinou dobu aneb Seznam nejčastěji mrazených jídel a doba jejich trvanlivosti

Mrazení potravin je skvělým způsobem, jak je zachovat déle čerstvé

Jitka Wolfová
Další články
Reklama