Téma
mrazení

Potraviny, které nepatří na mrazák. Nikdy a za žádných okolností

Mrazení potravin je skvělý způsob, jak je uchovat dlouho čerstvé

Natálie Sováková

Aby vám brokolice vydržela dlouho čerstvá, naučte se ji správně skladovat. Obalte ji ručníkem nebo vložte do vázy

Brokolice může být i po týdnu jako právě přinesená z obchodu

Anna Janoušková

Horké potraviny do chladničky nepatří. Abyste předešli šíření bakterií, zchlaďte jídlo co nejrychleji

Chlazením horkých potravin v ledničce ohrožujete nejen spotřebič

Jitka Wolfová

Každá potravina vydrží v mrazáku jinou dobu aneb Seznam nejčastěji mrazených jídel a doba jejich trvanlivosti

Mrazení potravin je skvělým způsobem, jak je zachovat déle čerstvé

Jitka Wolfová

Naučte se správně rozmrazovat špenát. A když si vyrobíte vlastní, bude to ještě snazší

Nevyužitý čerstvý špenát je na zmrazení jak dělaný

Jitka Wolfová

Zmrazením prodloužíte trvanlivost většiny potravin. Vyhýbat se nemusíte ani vejcím nebo sýru

Možnost mrazení vás u některých potravin možná překvapí

Jitka Wolfová

Neděláte někde chybu? Naučte se zmrazit chléb, aby byl po rozmrazení krásně křupavý jako čerstvý

Mít po ruce stále čerstvý chléb, je snem každé hospodyňky

Erika Tomanová
Reklama