Téma
pas

Chladné počasí vás od pěstování zeleniny nemusí odrazovat. Některé plodiny lze sklízet i na podzim

Obzvlášť kořenová zelenina je pro pozdní sklizeň jak dělaná

Anna Janoušková

Čerstvého džusu docílíte i bez odšťavňovače. Můžete dokonce získat mnohem více šťávy

Čerstvá ovocná či zeleninová šťáva dodá spoustu vitaminů

Kateřina Korňová

Nečekejte, až vám česnek v lednici vyschne a naložte si ho do zásoby. Navíc vás nebude nadýmat

Sílu česnek naložením neztrácí a déle vydrží

Anna Janoušková

Pravou vanilku v esenci nehledejte aneb Rozdíl mezi extraktem a aroma je obrovský. Mnohem lepší je pasta

Pravá vanilka je jen jedna a žádné aroma ji nemůže nahradit

Anna Janoušková

Naučte se poznat rozdíl mezi pastinákem a petrželí. V obchodě se pak nespletete

Rozdíl mezi pastinákem a petrželí najdete především v chuti

Klára Sanders

Prastará metoda úpravy jídel hlásí návrat. Běžně dostupné suroviny mění v hotový elixír zdraví

Naši předci uchovávali zeleninu ve fermentovaném stavu

Erika Tomanová
Reklama