Téma
škrob

Bleskově rychlý jogurtový dort bez mouky a cukru. Stačí smíchat tři suroviny a můžete začít péct

Tvarohové či jogurtové dorty jsou velmi populárními dezerty, a to zejména kvůli jejich vláčnosti

Kristýna Maxová

První české brambory jdou do obchodů. Nespleťte si však rané s novými

Začíná sezona velmi raných brambor

Anna Janoušková

Pečení bez lepku má svá specifika a pravidla. Když si je osvojíte, už si na pšeničnou mouku ani nevzpomenete

Pečení bez lepku je pro někoho jedinou možnou variantou

Kateřina Korňová

Vařit těstoviny ve velkém množství vody je největší omyl. Stačí jen tolik, aby byly ponořené a stejně se neslepí

A které jsou vaše nejoblíbenější těstoviny? Špagety, vrtule nebo snad penne?

Kateřina Korňová

Tohle musíte určitě vyzkoušet. Potraviny, se kterými dokážete v domácnosti doslova divy

Uklízejte pomocí potravin, které najdete v každé domácnosti

Erika Tomanová

Skvělý a zdravý výrobek z banánu, který by vám neměl v kuchyni chybět

Banánová mouka je bohatá na mnohé živiny a důležité látky

Erika Tomanová

Pečení bez lepku. Různé druhy mouky mají různé chutě i použití

Existují ingredience, bez kterých se bezlepkové pečení neobejde

Klára Sanders
Reklama