Téma
jak na kvásek

Vánočka vám už nikdy nespadne, když budete dodržovat tento postup

Tradiční česká vánočka je jedním ze symbolů Vánoc

Kristýna Maxová

Pomalé kynutí v lednici aneb Připravte si mazanec dopředu a ráno ho posnídejte čerstvý

Když to ráno na Bílou sobotu zavoní mazancem, hned se lépe vstává

Anna Janoušková

I bez lepku si můžete pochutnat: Připravte si skvělý chléb typu Šumava. Ke skvělé chuti dopomůže psyllium

S tímto receptem budete mít problém poznat ho od lepkového

Kateřina Korňová

Kynutí můžete urychlit několika snadnými způsoby. Těsto vykyne dvakrát rychleji. Pomůže horká voda i vypnutá trouba

Nekonečné čekání, až těsto zdvojnásobí objem, je někdy ubíjející

Jitka Wolfová

Založení kvásku není žádná věda. Když se o něj budete dobře starat, vydrží vám na věky

Pečivo z kvásku je daleko chutnější než to z droždí

Kateřina Korňová

Jak udělat perfektní domácí kvásek. S našimi tipy už to nikdy nepokazíte

Domácí kvásek se vrací na výslunní

Erika Tomanová

Několik rad, aby vaše vánočka byla krásně nadýchaná a nespadla

Pečení vánočky je další z krásných tradic, která se s Vánoci pojí

Klára Sanders

Jak si doma vyrobit droždí. Odteď ho můžete mít stále při ruce

Možná vás to překvapí, ale příprava droždí není vůbec složitá

Erika Tomanová
Reklama