Téma
máslo

Univerzální rady, které se hodí pro pečení jakéhokoliv cukroví. Záleží na mouce, tuku, ale i teplotě vašich rukou

Bez kvalitních a čerstvých surovin se při pečení cukroví neobejdete

Kateřina Korňová

Rozdíl mezi světlou a tmavou jíškou je zásadní. Jedna vaše jídlo ochutí, druhá zahustí

I něco tak obyčejného, jako je jíška, se dá pokazit

Kateřina Korňová

Není dýně jako dýně. Pro toho, kdo to ještě neví: máslová a Hokkaidó by se neměly loupat

Loupání některých dýní není nezbytné a akorát zabírá čas

Kateřina Korňová

Arašídy. Luštěnina, kterou mnoho lidí považuje za ořechy obsahuje zázračný resveratrol

Arašídy jsou energeticky vydatné a jsou téměř z poloviny tvořeny tukem

Klára Sanders

Vyrobte si jednoduchou delikatesu. Za pár korun vyhrajete chuťový jackpot

Máslo smíchané s bylinkami je dokonalý chuťový zážitek

Pozor na častou chybu při výběru oleje. Nejvíce záleží na jednom tajemném bodu

Na smažení je nejvhodnější olej s vysokým bodem zakouření

Erika Tomanová

Jak správně skladovat med, máslo a vejce. Mnoho lidí chybuje a potraviny tím ničí

Med musíte uchovávat v chladné a temné místnosti

Natálie Sováková

Není máslo jako máslo. Jak poznáte to poctivé a lahodné od nekvalitní náhražky

Mnohdy na chléb natíráme falešné máslo, stejně drahé, ale nekvalitní

Erika Tomanová
Reklama