Obzvlášť kořenová zelenina je pro pozdní sklizeň jak dělaná
Znovu vypěstovat můžete různé druhy zeleniny
A domácí zásoby vám už nikdy nedojdou
Nepleťte si jehněčí a skopové, rozdíl je především ve vůni
Hranolky lze připravit i zdravě, aniž by ztratily skvělou chuť
Sušené domácí bylinky dodají jídlu víc chuti, než kupované
Když budete vědět jak na to, můžete bylinky sklízet po celý rok
Rozdíl mezi pastinákem a petrželí najdete především v chuti
Bylinky jsou nejen zdravé, ale můžeme jimi pokrm krásně nazdobit
Kořenová zelenina se pěstuje kvůli kořenům, kořenovým hlízám a bulvám
Víte, čím ochutit čerstvé ryby a mořské plody?
Pijte vodu s citronem a petrželkou
Některé byliny nepatří jen do salátu či pomazánky