Téma
trik

Žlutých skvrn v podpaží a fleků od deodorantu se zbavíte pastou z peroxidu a jedlé sody

Peroxid vodíku má v kombinaci se sodou úžasné vlastnosti

Jitka Wolfová

Vařit těstoviny ve velkém množství vody je největší omyl. Stačí jen tolik, aby byly ponořené a stejně se neslepí

A které jsou vaše nejoblíbenější těstoviny? Špagety, vrtule nebo snad penne?

Kateřina Korňová

Pokažené jídlo nemusí končit v koši. Máme pro vás skvělé triky, jak pokrm zachránit

I zdánlivě zkažené jídlo můžete ještě zachránit

Erika Tomanová

Jak bleskurychle a snadno oloupat zeleninu a ovoce. Teď už to jinak dělat nebudete

Na loupání zázvoru je ideální vzít lžíci

Erika Tomanová

Staré dobré triky, se kterými vám to půjde v kuchyni jedna radost

Rozhodně bychom neměli zapomínat ani na tradiční a osvědčené postupy našich babiček a prababiček

Erika Tomanová

Triky, se kterými vás bude vaření bavit. Ušetří čas, nervy i peníze

Když víte, jak na to, pak je vaření hračka

Erika Tomanová

Fígle s mikrovlnkou, které by vás ani nenapadly. Jednoduché, ale naprosto geniální

Mikrovlnka umí víc, než jen ohřívat pokrm

Erika Tomanová

Mikrovlnka je takovým malým velkým pomocníkem. Víte, co se stane, když do ní vložíte česnek s cibulí?

Máme pro vás další způsob, jak využít mikrovlnku v domácnosti

Natálie Sováková
Reklama