Téma
K

Horké potraviny do chladničky nepatří. Abyste předešli šíření bakterií, zchlaďte jídlo co nejrychleji

Chlazením horkých potravin v ledničce ohrožujete nejen spotřebič

Jitka Wolfová

Brokolice není jen chutná zelenina, ale má i spoustu zdravotních výhod a zpomaluje proces stárnutí

Brokolice přináší plno výhod v jakékoliv tepelné úpravě

Anna Janoušková

Ricottové gnocchi jsou mnohem jemnější a nadýchanější. Jejich příprava navíc zabere zlomek času

Pro všechny milovníky bramborových noků, kteří chtějí zkusit něco jiného

Kateřina Korňová

Kešu oříšky je lepší před konzumací namáčet. Jedině tak využijete jejich potenciál naplno

Namáčené kešu ořechy slouží jako základ mnoha zdravých jídel

Jitka Wolfová

Nejoblíbenější polevy na lívance, americké pancakes a palačinky. Připravíte je prakticky z ničeho

Oživte lívance netradičními polevami a pomazánkami

Kateřina Korňová

Cupcakes jsou tím pravým dezertem na Valentýna. Poleva s mascarpone a bílou čokoládou je dožene k dokonalosti

Co na srdci, to na jazyku. Tentokrát z trochu jiného úhlu

Kateřina Korňová

Oblíbená jídla z food festivalů, ve kterých hrají hlavní roli hranolky: Dáte přednost trhanému vepřovému, nebo fish and chips?

Hranolky jsou typickým jídlem, které si častěji dáte v restauraci než doma

Kateřina Korňová
Další články
Reklama