Téma
bílek

Uvařit vejce natvrdo není jen tak. Nejlépe toho dosáhnete, když nenecháte vodu vařit

Správně uvařené vejce natvrdo je skutečná lahůdka

Jitka Wolfová

Co se zbylými žloutky a bílky. Připravit z nich můžete luxusní pečené ořechy, domácí majonézu nebo Crème Brûlée

Zbyly vám bílky nebo žloutky, které už nejsou potřeba? Využijte je dál!

Kateřina Korňová

Správné skladování vajec je opravdu důležité. Dveřím od lednice se vyhněte obloukem

Vejce potřebují mnohem víc než jen chlad, sucho a temno

Kateřina Korňová

Čím nahradit v receptech vejce, pokud je z nějakého důvodu nemůžete nebo je zrovna doma nemáte

Seznam vaječných alternativ je celkem dlouhý a vybere si z něj každý

Kateřina Korňová

Osladí kávu, vybělí prádlo a zbaví vás i slimáků. Vyzkoušejte několik tipů, jak využít skořápky od vajec

Vaječné skořápky jsou prospěšné pro vaše tělo i domácnost

Klára Sanders

Triky, se kterými vás bude vaření bavit. Ušetří čas, nervy i peníze

Když víte, jak na to, pak je vaření hračka

Erika Tomanová
Reklama