Téma
domácí těstoviny

Došla vám řasenka? Doplňte ji směsí z černého uhlí a kokosového oleje

Řasenku šetrnou k přírodě můžete vyrobit i doma

Tereza Hromádková

Sacharidy se většinou v dietách nedoporučují. Záleží ale na tom, zda vyberete špatné, nebo správné

Komplexní sacharidy jsou pro naše tělo ideální volbou

Kateřina Korňová

Kuskus je snadnou přílohou, která ozdobí jakýkoliv pokrm. Existuje několik druhů, přičemž každý se připravuje trochu jinak

Navíc je veganský, vegetariánský a když pořídíte kukuřičný, bude i bezlepkový

Kateřina Korňová

Kešu oříšky je lepší před konzumací namáčet. Jedině tak využijete jejich potenciál naplno

Namáčené kešu ořechy slouží jako základ mnoha zdravých jídel

Jitka Wolfová

Založení kvásku není žádná věda. Když se o něj budete dobře starat, vydrží vám na věky

Pečivo z kvásku je daleko chutnější než to z droždí

Kateřina Korňová

Loupání rajčat je základní kuchařskou dovedností, kterou se do minuty naučí i začínající kuchař

Omáčka z čerstvých rajčat chutná mnohem lépe než z plechovky

Kateřina Korňová

Vařit těstoviny ve velkém množství vody je největší omyl. Stačí jen tolik, aby byly ponořené a stejně se neslepí

A které jsou vaše nejoblíbenější těstoviny? Špagety, vrtule nebo snad penne?

Kateřina Korňová
Další články
Reklama