Víte, kolik se na neumytém ovoci a zelenině skrývá bakterií?
Jednotlivé plodiny mají různé požadavky na uchování
Sušené ovoce má vynikající chuťové vlastnosti, ale zároveň i dobrou a velmi rychlou sytící schopnost
Grilování zvýrazní přirozeně sladkou chuť broskví a navíc je to opravdu velmi snadné
Olivový olej, tučné ryby, ořechy nebo avokádo - všechny tyto potraviny dokáží snížit hladinu cholesterolu v těle
Každodenní konzumace cukru není dobrá kvůli možnému vzniku cukrovky, zubních kazů, ale především obezity a s ní spojenými chorobami
Omytím se zbavíme hlavně prachu a spór mikroorganismů na povrchu a z velké části i postřiku pesticidy
Z čerstvého nebo sušeného ovoce připravený čaj vás zahřeje a krásně voní
Na některé sloučeniny pesticidů nestačí ani voda, vstřebávají se totiž hluboko do ovoce
Kdoule můžete připravit mnoha způsoby
Sójové mléko je pro tělo velmi těžko zpracovatelné a může vyvolávat alergie
Kiwi je jeden z nejzdravějších druhů tropického ovoce
Nejen, že se mu přezdívá plod lásky, ale i svým tvarem připomíná srdce
Pomelo je jeden z největších citrusových plodů
Pečený čaj je ta pravá lahůdka pro zimní večery
Některé kombinace potravin nám kromě bolení břicha mohou způsobit i vážnější zdravotní potíže