Téma
sladké

Pokud jste moučník při pečení přesušili, nezoufejte. Snadno to napravíte i po upečení

I ze suché buchty můžete vykouzlit lahodný zákusek

Jitka Wolfová

Vláčné skořicové rolky s krémovou polevou vás dostanou do kolen. Hodí se k snídani i ke kávě

Připravte si sladký moučník, jehož chuť vás ohromí

Kateřina Korňová

Zbytky vánočky nemusí končit v koši. Připravte si z nich lahůdku na způsob francouzského toastu

Někdy je zachráněné jídlo chutnější než jeho původní podoba

Jitka Wolfová

Poznat kvalitní a chutný med vyžaduje značnou dávku pozornosti. Etiketa a domácí test kvality vám napoví

Kdo chce dobrý med, musí se naučit základní postup při jeho výběru

Anna Janoušková

Vánoční cukroví jinak: Dejte sbohem pšeničné mouce a vyzkoušejte neobvyklé druhy cukroví

I na zdravějších variantách cukroví si smlsnete

Kristýna Maxová

Pravou vanilku v esenci nehledejte aneb Rozdíl mezi extraktem a aroma je obrovský. Mnohem lepší je pasta

Pravá vanilka je jen jedna a žádné aroma ji nemůže nahradit

Anna Janoušková

Lanýže neboli truffles jsou skvělým cukrovím pro všechny milovníky čokolády. Zvládnete je mrknutím oka

Chuť kvalitní čokolády je v lanýžích velmi intenzivní

Kateřina Korňová

Trdelník se pomalu stává vánoční tradicí. Milujete-li ho tak jako my, upečte si ho doma v troubě

Pokud se nic nezmění, nic jiného vám letos asi ani nezbyde

Kateřina Korňová

Druhá adventní neděle aneb Je čas péct rohlíčky, pracny a kokosky. Připravit si můžete ale i lahodnou vánoční štolu

Některé druhy vánočního pečiva potřebují čas, aby zvláčněly

Kateřina Korňová

Vanilkový cukr tak, jak ho dělaly naše maminky a babičky. Voní jako žádný jiný a vyjde levněji

Vanilinový cukr z obchodu neobsahuje ani jedno procento vanilky

Kateřina Korňová
Další články
Reklama