Téma
transmastné tuky

Vánoční jídelníček je plný nástrah. Tělu škodí nejen přejídání, ale i půst. Na co si dát pozor

Kdo chce po Vánocích dopnout kalhoty, měl by o jídle přemýšlet

Kateřina Korňová

Potraviny, po kterých vaše tělo nepříjemně zapáchá i několik hodin. Obloukem se jim vyhněte

Tělesný zápach ovlivňuje i skladba našeho jídelníčku

Erika Tomanová

Dlouho vydrží, ale zkrátí vám život. Těmto potravinám se obloukem vyhněte

Průmyslově zpracované potraviny skutečně nejsou pro náš organismus to pravé ořechové

Erika Tomanová

Transmastné kyseliny v potravinách škodí zdraví. Některé studie naznačují i podíl na rozvoji diabetu druhého typu

Nezdravé tuky vznikají například při smažení, kdy se oleje zahřívají na vysokou teplotu

Klára Sanders

Potraviny, které zvyšují riziko demence. Vyhněte se jim, dokud je čas

Některé potraviny poškozují náš organismus víc, než si myslíte

Erika Tomanová

Důležité informace o vitaminech v potravinách. Co všechno o nich nevíme, ale vědět bychom měli

Až na pár výjimek si lidské tělo vitamíny syntetizovat nedokáže

Erika Tomanová
Další články
Reklama