Téma
zelenina

Hořké potraviny jsou velmi prospěšné. Mají vliv na zdraví i na psychiku

Trpké a hořké látky obsažené v citrusových plodech působí proti zánětům

Klára Sanders

Na podzim je dobré změnit jídelníček. Vaše tělo se vám odvděčí

Podzim je období, kdy na nás za každým rohem číhají bacily

Klára Sanders

Vyrobte si doma vitaminovou bombu. Velmi potřebný vitamin C na podporu imunity připravíte za pár korun

Na výrobu kvašené zeleniny nepotřebujete nic speciálního

Natálie Sováková

Potraviny, u kterých rovnou zapomeňte na opětovný ohřev. Jedna novinka vás ale překvapí

Jídlem se plýtvat nemá, ale některé potraviny se k ohřevu nehodí

Erika Tomanová

Jak chytře zužitkovat slupky z ovoce a zeleniny. Výborně vám pomohou třeba v boji proti vodnímu kameni

Citronová kůra vám pomůže odstranit vodní kámen

Natálie Sováková

Potraviny, které rozhodně není vhodné konzumovat hned po ránu. Mnoho lidí chybuje

Mnozí snídají potraviny, které tělu zrovna neprospívají

Natálie Sováková

Artyčok úžasně pročistí vaše tělo. Zabraňuje ukládání cholesterolu v cévách a snižuje hladinu cukru v krvi

Artyčok výborně chutná a výrazně prospívá našemu organismu

Natálie Sováková

Kvašená zelenina je poklad pro lidské zdraví. Připravíte si ji snadno za pár korun

Okurky v nálevu jsou nejen chutné, ale i zdravé

Natálie Sováková

Kouzlete se saláty a připravte si svěží večeři

Vyzkoušejte čím dál oblíbenější Buddha bowl neboli „misku hojnosti“

Tereza Hromádková

Čarujte s kedlubnou a připravte netradiční dobroty

S kedlubnou se dá v kuchyni přímo kouzlit! A my vám to ukážeme

Natálie Sováková

Meloun Cantaloupe výborně chutná a navíc prospívá našemu zdraví

Meloun Cantaloupe stojí za vyzkoušení

Natálie Sováková

Znáte ačokču? Skvěle chutná, je léčivá a můžete ji pěstovat třeba i na balkoně

Zralá semínka ačokči jsou tmavá a tvrdá

Natálie Sováková
Reklama