Téma
kynuté jidáše

Jahodová sezóna začala: Upečte si výborný jahodový závin plněný tekutou čokoládou

Kombinace jahod a čokoládové pomazánky je výtečná

Tereza Hromádková

Pomalé kynutí v lednici aneb Připravte si mazanec dopředu a ráno ho posnídejte čerstvý

Když to ráno na Bílou sobotu zavoní mazancem, hned se lépe vstává

Anna Janoušková

Kynutí můžete urychlit několika snadnými způsoby. Těsto vykyne dvakrát rychleji. Pomůže horká voda i vypnutá trouba

Nekonečné čekání, až těsto zdvojnásobí objem, je někdy ubíjející

Jitka Wolfová

Bramborové langoše sypané sýrem. S česnekem a kečupem chutnají jako ze stánku

Jejich příprava je tak snadná, že ji hravě zvládnete doma

Kateřina Korňová

Kynuté buchty s mákem, povidly nebo tvarohem. Podle starého receptu našich babiček

Domácí buchty jsou oblíbenou českou pochoutkou

Kateřina Korňová

Vláčné skořicové rolky s krémovou polevou vás dostanou do kolen. Hodí se k snídani i ke kávě

Připravte si sladký moučník, jehož chuť vás ohromí

Kateřina Korňová

Slavnostní jídlo, které se na vašem stole bude na Boží hod vyjímat. Vychutnejte si svíčkovou jako od babičky

Neexistuje slavnostnější oběd na Boží hod než svíčková

Kateřina Korňová

Univerzální rady, které se hodí pro pečení jakéhokoliv cukroví. Záleží na mouce, tuku, ale i teplotě vašich rukou

Bez kvalitních a čerstvých surovin se při pečení cukroví neobejdete

Kateřina Korňová
Další články
Reklama