Téma
mléčné alternativy

Řecký jogurt je plný bílkovin a prospívá našim kostem. To ale není jediné, co tento krémový mléčný výrobek dokáže

Pravidelná konzumace jogurtů podporuje minerální hustotu kostí

Kateřina Korňová

Kešu oříšky je lepší před konzumací namáčet. Jedině tak využijete jejich potenciál naplno

Namáčené kešu ořechy slouží jako základ mnoha zdravých jídel

Jitka Wolfová

Špatný dech mohou způsobit i některé potraviny. A nemusí to být nutně česnek nebo cibule

Zápach z úst není pro nikoho příjemnou záležitostí

Jitka Wolfová

Vánoční cukroví jinak: Dejte sbohem pšeničné mouce a vyzkoušejte neobvyklé druhy cukroví

I na zdravějších variantách cukroví si smlsnete

Kristýna Maxová

Chutná to jako maso, vypadá to jako maso, ale není to maso. Jeho chuť, textura i složení je však velmi podobná

Masové náhražky jednou zastoupí většinu živočišné produkce

Kateřina Korňová

Zapovězené a povolené potraviny, o kterých byste měli vědět, pokud trpíte dnou. Omezte nejen maso, ale i pivo

Špatně zvolená strava může způsobovat nepředstavitelné bolesti

Kateřina Korňová

Rostlinná mléka jsou zdravější, chutnější a na rozdíl od kravského mléka po nich nepřiberete

Mléčné náhražky nejsou ničím méněcenným. Dejte jim šanci

Kateřina Korňová

Pozor na nejčastěji falšované potraviny. Možná je stále kupujete, aniž to vůbec tušíte

Mléčné produkty, a to zejména sýry, patří mezi často padělané potraviny

Erika Tomanová

Spojení mléčných výrobků s ovocem a zeleninou. Vyzkoušejte výživné a zdravé lahůdky

Mléčné výrobky v kombinaci s ovocem poslouží jako zdravá svačinka

Martin Paták
Reklama