Téma
vánoční období

Tajemství kvetení vánočního kaktusu: Jak docílit toho aby, vám krásně vykvetl během svátků?

Vánoční kaktus je krásnou ozdobou každého slavnostního stolu

Kristýna Maxová

Na Štěpána překvapte své hosty vynikající kachnou s hrníčkovými knedlíky

I druhý svátek vánoční si zaslouží slavnostní oběd

Kristýna Maxová

Houbový kuba: Klasika, která skvěle zapadne i do moderního vánočního menu

Kroupy nebo jáhly, houby, cibule, česnek - to je základ kuby

Kateřina Korňová

S rodinou u jednoho stolu aneb Jak na dokonalou štědrovečerní tabuli

Užijte si společně svátky v klidu a pohodlí

Jitka Wolfová

Trdelník se pomalu stává vánoční tradicí. Milujete-li ho tak jako my, upečte si ho doma v troubě

Pokud se nic nezmění, nic jiného vám letos asi ani nezbyde

Kateřina Korňová

Vánoční stromeček plněný ricottou a špenátem je perfektním slaným moučníkem, který vám vyžene z hlavy cukroví

Zkuste zapomenout na to, že všude voní vanilka a provoňte kuchyni parmazánem

Kateřina Korňová

Vánoční jídelníček je plný nástrah. Tělu škodí nejen přejídání, ale i půst. Na co si dát pozor

Kdo chce po Vánocích dopnout kalhoty, měl by o jídle přemýšlet

Kateřina Korňová

Univerzální rady, které se hodí pro pečení jakéhokoliv cukroví. Záleží na mouce, tuku, ale i teplotě vašich rukou

Bez kvalitních a čerstvých surovin se při pečení cukroví neobejdete

Kateřina Korňová

S nekvalitním kakaem bude vaše cukroví chutnat lacině. Barva vám však o jeho kvalitě neřekne nic

Kvalitní kakao je základ každého pečení. A to nejen o Vánocích

Kateřina Korňová

Jak být perfektním hostitelem

Jsou příležitosti, kdy doma hostíte rodinu, přátele nebo kolegy z práce a prostě chcete udělat dobrý dojem

Klára Sanders

První svátek vánoční je den, kdy by nikdo neměl pracovat. Na Boží hod se odpočívá a hoduje

Boží hod vánoční u nás zůstává trochu ve stínu Štědrého večera

Klára Sanders
Reklama