Dnešní trh nabízí obrovský sortiment pánví a pánviček pro každou příležitost a na každý způsob vaření
Na loupání zázvoru je ideální vzít lžíci
Není vejce jako vejce
Nejen, že se mu přezdívá plod lásky, ale i svým tvarem připomíná srdce
Smažený řízek je klasikou české kuchyně.
Na přípravě rýže velmi záleží
Některé suroviny, jako párky, jarní cibulku či mrkev, můžete krájet i po více kusech
Pomazánky s výraznou chutí a barvou si zamilujete
Když víte, jak na to, pak je vaření hračka
Sušená rajčata naložená v oleje s kořením jsou opravdovou delikatesou
Lanýž je velmi vzácným druhem houby
Pára uvaří a zachová živiny
Wok pánve neslouží jen pro asijskou kuchyni
Multifunkční mikrovlnné trouby vás příjemně překvapí
Přesolená polévka i připečený hrnec se dá ještě zachránit