Téma
hladká mouka

Připravte si lahodný mazanec. Osvědčený recept, díky kterému se vám tradiční velikonoční pečivo povede a nepraskne

Mazanec je lahůdka, která by na velikonočním stole neměla chybět

Tereza Hromádková

Šetřit na mouce je největší hloupost, kterou můžete udělat. Od její kvality se odráží chuť výsledného pokrmu

Mouka je základní surovinou, jejíž kvalita by neměla být přehlížena

Jitka Wolfová

Zmrazením prodloužíte trvanlivost většiny potravin. Vyhýbat se nemusíte ani vejcím nebo sýru

Možnost mrazení vás u některých potravin možná překvapí

Jitka Wolfová

Velký průvodce moukami: Kterou použít na cukroví a ze které zadělat vánočku? Jednotlivé druhy se od sebe velmi liší

Nestačí jen koupit kvalitní mouku. Musíte ji také správně použít

Kristýna Maxová

Vánoční cukroví jinak: Dejte sbohem pšeničné mouce a vyzkoušejte neobvyklé druhy cukroví

I na zdravějších variantách cukroví si smlsnete

Kristýna Maxová

Univerzální rady, které se hodí pro pečení jakéhokoliv cukroví. Záleží na mouce, tuku, ale i teplotě vašich rukou

Bez kvalitních a čerstvých surovin se při pečení cukroví neobejdete

Kateřina Korňová
Další články
Reklama