Hovězí, mrkev a víno: To jsou suroviny, které patří k sobě
Kouzlo tohoto receptu tkví v jeho obyčejnosti
Kvalitní hovězí je základ úspěchu
Mrazení potravin je skvělým způsobem, jak je zachovat déle čerstvé
Nám už se sbíhají sliny, a vám?
Připravte si zdravé polévky, které vás zasytí
Nepleťte si jehněčí a skopové, rozdíl je především ve vůni
Naložte maso do soli a uvidíte, co se stane
Tento oběd zmizí mrknutím oka
Způsob rozmrazování se podepíše na výsledné chuti masa
K večeru máme tendence raději vůbec nejíst, což se nám může vymstít
Připravit správně bílé maso vyžaduje určitá pravidla
Tatarský biftek se hodí i na slavnostní stůl
S obyčejnými plátky chleba se dá doslova kouzlit
Skvělá pečená šunka překvapí vaše hosty svou lahodnou chutí
Hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v novém roce 2022