Téma
maso

Pomalu dušené hovězí s mrkví a červeným vínem. Dokonalé je s čerstvým chlebem, ale vychutnáte si ho i s bramborami

Hovězí, mrkev a víno: To jsou suroviny, které patří k sobě

Kateřina Korňová

Každá potravina vydrží v mrazáku jinou dobu aneb Seznam nejčastěji mrazených jídel a doba jejich trvanlivosti

Mrazení potravin je skvělým způsobem, jak je zachovat déle čerstvé

Jitka Wolfová

Víkendové menu: Skvostný jehněčí hřbet v bylinkové krustě se šťouchanými bramborami

Nepleťte si jehněčí a skopové, rozdíl je především ve vůni

Kateřina Korňová

Rozmrazování mletého masa má svá pravidla. Jak postupovat, pokud máte pár minut, hodinu nebo celý den

Způsob rozmrazování se podepíše na výsledné chuti masa

Kateřina Korňová

Večeře se dá připravit rychle, chutně a zdravě. Několik způsobů, jak si pochutnat, zasytit se a nepřibrat

K večeru máme tendence raději vůbec nejíst, což se nám může vymstít

Kateřina Korňová

Nejlepší sendviče, které vykouzlíte během chvilky a plnohodnotně nahradí i vydatný oběd

S obyčejnými plátky chleba se dá doslova kouzlit

Kateřina Korňová

Jak na Nový rok, tak po celý rok. Upečte si k čočce karamelizovanou šunku a radujte se z hojnosti

Skvělá pečená šunka překvapí vaše hosty svou lahodnou chutí

Kateřina Korňová

Vše, co potřebujete vědět, abyste připravili dokonalý novoroční ovar. Nezáleží jen na dlouhém vaření

Hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v novém roce 2022

Kateřina Korňová
Další články
Reklama