Téma
pesto

Nejčastější chyby, kvůli nimž padají orchidejím poupata ještě dříve, než stihnou vykvést

Usychání poupat je znamením, že děláte něco špatně

Kristýna Maxová

Jahodová sezóna začala: Upečte si výborný jahodový závin plněný tekutou čokoládou

Kombinace jahod a čokoládové pomazánky je výtečná

Tereza Hromádková

Chcete vlastní hrozny? Máte posledních pár dní na jejich výsadbu

Vinná réva je ozdobou každé zahrady

Jitka Wolfová

Ricottové gnocchi jsou mnohem jemnější a nadýchanější. Jejich příprava navíc zabere zlomek času

Pro všechny milovníky bramborových noků, kteří chtějí zkusit něco jiného

Kateřina Korňová

Pozor na tragickou záměnu při sběru nejoblíbenější jarní bylinky

Lidé si ji často pletou medvědí česnek s jedovatou konvalinkou vonnou či ocúnem jesenním

Erika Tomanová

Připravte si domácí bujón bez chemie. A jednu skvělou vychytávku na konec

Podobnou bujónovou kostku, jako jsou ty z obchodu, si zvládnete připravit i v pohodlí vašeho domova

Erika Tomanová

Šťavnatý ananas si můžete vypěstovat doma. Základem úspěchu je vybrat v obchodě správný plod

Na první květy i plod si sice nějakou tu dobu počkáte, ale výsledek pak bude stát za to

Klára Sanders

Při výběru banánů zbystřete. Často jsou až nezdravě chemicky ošetřeny

Různé výzkumy prokázaly, že banány jsou hned po bavlně druhou chemicky nejvíce ošetřovanou plodinou světa

Klára Sanders

Průvodce bylinkami: Která se hodí k jakým pokrmům?

Čerstvé bylinky jsou chuťově mnohem výraznější

Natálie Sováková
Reklama