Téma
pot

Soli je v naší stravě příliš mnoho. Omezit ji však musíte dlouhodobě, nikoliv nárazově

Nezáleží na tom, jakou sůl použijete, ale kolik

Anna Janoušková

Uchovávání potravinových zbytků má svá pravidla. Záleží na teplotě jídla, nádobě i zvoleném místě v ledničce

Při nedodržení pravidel riskujete zažívací potíže a znehodnocení jídla

Jitka Wolfová

Horké potraviny do chladničky nepatří. Abyste předešli šíření bakterií, zchlaďte jídlo co nejrychleji

Chlazením horkých potravin v ledničce ohrožujete nejen spotřebič

Jitka Wolfová

Při artritidě byste se měli vyhnout některým potravinám. Patří mezi ně i cukr, sůl a některé druhy masa

Jídelníček by měl být při artritidě přizpůsoben onemocnění

Anna Janoušková

Detoxikační kůra neznamená, že se máte trápit hladem. Zhubnout a očistit organismus můžete i s plným žaludkem

Pocit hladu se dá do jisté míry ovlivnit způsobem stravování

Anna Janoušková

Každá potravina vydrží v mrazáku jinou dobu aneb Seznam nejčastěji mrazených jídel a doba jejich trvanlivosti

Mrazení potravin je skvělým způsobem, jak je zachovat déle čerstvé

Jitka Wolfová

Zmrazením prodloužíte trvanlivost většiny potravin. Vyhýbat se nemusíte ani vejcím nebo sýru

Možnost mrazení vás u některých potravin možná překvapí

Jitka Wolfová

Sváteční tabule se dá připravit i zdravěji. Cukroví, bramborový salát, ale i řízek mohou být hodnotnější

Od výběru kvalitních potravin se odráží vaše celkové zdraví

Kristýna Maxová

Emocionální přejídání je cesta do záhuby. Jídlo by se mělo vychutnávat a ne jím léčit špatnou náladu

Jídlo neumí léčit splíny a přejídání je umí dokonce vytvářet

Kateřina Korňová
Další články
Reklama