Jednotlivé plodiny mají různé požadavky na uchování
Grilování zvýrazní přirozeně sladkou chuť broskví a navíc je to opravdu velmi snadné
Rozdíl mezi pastinákem a petrželí najdete především v chuti
Nejčastěji se v souvislosti s dobrým zrakem mluví o mrkvi
Existují potraviny, které mají na naše zuby blahodárný vliv
Olivový olej, tučné ryby, ořechy nebo avokádo - všechny tyto potraviny dokáží snížit hladinu cholesterolu v těle
V České republice bylo koncem roku 2020 evidováno asi 1 050 000 diabetiků
Řapíkatý celer má opravdu výrazné aroma, které nemusí zpočátku sedět každému
Nejzdravější zelenina je ta nejzelenější
Aby byl salát zdravý, musíte se nad jeho přípravou trochu zamyslet
Omytím se zbavíme hlavně prachu a spór mikroorganismů na povrchu a z velké části i postřiku pesticidy
Naučte se žít bez hladovění ve svém vysněném těle
Sezona chřestu klepe na dveře
Na některé sloučeniny pesticidů nestačí ani voda, vstřebávají se totiž hluboko do ovoce
Kořenové zelenina vás dokáže v tomto období zahřát
Některé kombinace potravin nám kromě bolení břicha mohou způsobit i vážnější zdravotní potíže