Téma
cukr

Sváteční mlsání bez shonu a práce. Kupované vánoční cukroví může být stejně dobré jako to domácí

Pokud nemáte čas péct vlastní cukroví, není se za co stydět

Kristýna Maxová

Vánoční jídelníček je plný nástrah. Tělu škodí nejen přejídání, ale i půst. Na co si dát pozor

Kdo chce po Vánocích dopnout kalhoty, měl by o jídle přemýšlet

Kateřina Korňová

Univerzální rady, které se hodí pro pečení jakéhokoliv cukroví. Záleží na mouce, tuku, ale i teplotě vašich rukou

Bez kvalitních a čerstvých surovin se při pečení cukroví neobejdete

Kateřina Korňová

Perníčky je potřeba péct s předstihem. Aby vám stihly do Vánoc změknout, musíte to stihnout do konce listopadu

Napečte rovnou dvě dávky, aby vám vůbec na Vánoce něco zbylo

Kateřina Korňová

Vyznejte se v medech: Vybrat hustý cukernatý nebo zlatý tekutý? Jeden léčí, druhý jen sladí

Komerčně zpracovaný med někdy neobsahuje žádné léčivé látky

Kateřina Korňová

Upéct perníkovou chaloupku není nic těžkého. Jejím zdobením navíc zabavíte děti na celé odpoledne

Vůně perníku patří k Vánocům stejně jako stromeček nebo dárky

Kateřina Korňová

S nekvalitním kakaem bude vaše cukroví chutnat lacině. Barva vám však o jeho kvalitě neřekne nic

Kvalitní kakao je základ každého pečení. A to nejen o Vánocích

Kateřina Korňová

V padesáti by se měl jídelníček člověka razantně změnit. Jedině tak lze důstojně stárnout a udržet si dlouhé zdraví

Je na čase začít nad svým jídlem přemýšlet trochu víc, než jste byli zvyklí

Kateřina Korňová

Zpracované potraviny vedou ke ztrátám paměti a vzniku demence. Na chipsy a mraženou pizzu raději zapomeňte

Oblíbená pochoutka plná soli a rafinovaných sacharidů je tikající časovanou bombou

Kateřina Korňová

Konzumace arašídů před spaním pomáhá předejít cukrovce a srdečním problémům. Za vše může zázračný resveratrol

Zdravá a chutná svačinka, která působí jako přírodní lék

Kateřina Korňová

Zařaďte místo léků na imunitu do svého jídelníčku lžičku medu denně. Posílíte tělo a prospějete svému srdci

Med je nejchutnějším lékem, který navíc nemá žádné vedlejší účinky

Kateřina Korňová

I velmi zdravý med může škodit. Pozor na fatální chybu při jeho konzumaci

Med je oblíbený nejen jako sladká potravina, ale také jako přírodní lék

Erika Tomanová

Seznamte se s bezlepkovou obilovinou, která je nejen dobrým zdrojem bílkovin, ale také vlákniny

Čirok je protizánětlivý, má antioxidační vlastnosti a dokonce působí proti rakovině

Klára Sanders

Dlouho vydrží, ale zkrátí vám život. Těmto potravinám se obloukem vyhněte

Průmyslově zpracované potraviny skutečně nejsou pro náš organismus to pravé ořechové

Erika Tomanová

S cukrovkou vám může pomoci nápoj, který si doma připravíte za pár minut

V České republice bylo koncem roku 2020 evidováno asi 1 050 000 diabetiků

Klára Sanders
Další články
Reklama