Téma
drahé koření

Vnímání chutí a vůní se v průběhu našeho života mění. Je to kvůli ochraně našeho života a zdraví

Co nám dříve nechutnalo, může se snadno stát oblíbeným jídlem

Jitka Wolfová

Soli je v naší stravě příliš mnoho. Omezit ji však musíte dlouhodobě, nikoliv nárazově

Nezáleží na tom, jakou sůl použijete, ale kolik

Anna Janoušková

Potraviny a nápoje, které v zimě oceníte. Některé vás zahřejí, jiné doslova rozpálí

Zima a chlad nejsou ničím příjemným. Připravte si něco, co vás prohřeje zevnitř

Kristýna Maxová

Pusťte chuť Vánoc i do své kávy. Co říkáte na perníkové latte nebo oříškovo-karamelové pokušení?

Obvyklé chutě v neobvyklém nápoji, to je vánoční káva

Kateřina Korňová

Jak doma připravit jedinečný svařák, který vás svou chutí nezklame a vykouzlí tu pravou vánoční náladu

Připravit si ho můžete z červeného, bílého i růžového vína. A co takhle bez něj?

Kateřina Korňová

Perníčky je potřeba péct s předstihem. Aby vám stihly do Vánoc změknout, musíte to stihnout do konce listopadu

Napečte rovnou dvě dávky, aby vám vůbec na Vánoce něco zbylo

Kateřina Korňová

Upéct perníkovou chaloupku není nic těžkého. Jejím zdobením navíc zabavíte děti na celé odpoledne

Vůně perníku patří k Vánocům stejně jako stromeček nebo dárky

Kateřina Korňová

Citronová kůra je před Vánocemi potřeba víc než kdy jindy. Nasušte si ji do zásoby, aby vám už nikdy nechyběla

Domácí sušená citronová kůra je v porovnání s kupovanou chutnější a kvalitnější

Kateřina Korňová
Další články
Reklama