Téma
konzervace potravin

Bleskově rychlý jogurtový dort bez mouky a cukru. Stačí smíchat tři suroviny a můžete začít péct

Tvarohové či jogurtové dorty jsou velmi populárními dezerty, a to zejména kvůli jejich vláčnosti

Kristýna Maxová

Vědci zjistili, že banány obsahují radioaktivní izotopy

Banány mohou vykazovat mírnou radioaktivitu

Kristýna Maxová

Potraviny, které nepatří na mrazák. Nikdy a za žádných okolností

Mrazení potravin je skvělý způsob, jak je uchovat dlouho čerstvé

Natálie Sováková

Uskladnění potravin v kempu aneb Díra v zemi jako provizorní lednice. Možností je však více

Některé potraviny je potřeba udržovat v chladu

Kateřina Korňová

Domácí kompostování je vhodné do malého i velkého bytu. A už jste slyšeli o kompostovém "čaji"?

Šetřete přírodu a přestaňte plýtvat. Zbytky z kuchyně mohou ještě posloužit

Anna Janoušková

Plán na víkend pro organizovanější kuchyň: Projděte zásoby jídla, protřiďte dózy na potraviny a udělejte si místo na lince

Pořádek dělá nejen přátelé, ale i příjemnější atmosféru v domácnosti

Jitka Wolfová

Soli je v naší stravě příliš mnoho. Omezit ji však musíte dlouhodobě, nikoliv nárazově

Nezáleží na tom, jakou sůl použijete, ale kolik

Anna Janoušková

Uchovávání potravinových zbytků má svá pravidla. Záleží na teplotě jídla, nádobě i zvoleném místě v ledničce

Při nedodržení pravidel riskujete zažívací potíže a znehodnocení jídla

Jitka Wolfová
Další články
Reklama