Černý kmín je léčivé koření, na které nedali dopustit už staří Egypťané
Kardamon se momentálně nejvíce využívá při pečení vánočního cukroví
Obvykle používáme bobkové listy při vaření, ale využití mají mnohem širší
Vařit jako profík není žádná věda
Léčivý nápoj, který poskytne tělu velmi účinné antioxidanty a zároveň má protizánětlivé a antiseptické účinky
Při vnitřním užívání je nutné používat muškátový oříšek pouze po špetkách
Vůně koření patří neodmyslitelně k Vánocům
Podzim je období, kdy na nás za každým rohem číhají bacily
Bylinné čaje jsou skvělé na posílení naší imunity
Někdy záleží na zdánlivých maličkostech
Jsou potraviny, jejichž konzumací si zdraví rozhodně nevylepšíte
Majoránka je oblíbená bylinka v lidovém léčitelství
Hmoždíř je ozdobou každé kuchyně
Víte, čím ochutit čerstvé ryby a mořské plody?
Dýně hokaido má vynikající chuť, kterou připomíná lahůdkové brambory či pečené kaštany
Pečený čaj skvěle chutná a potěší i jako pěkný dárek