Téma
máslo

Jak si doma vyrobit výborné máslo z vlašských ořechů? Tady je snadný návod

Postup výroby másla z vlašských ořechů není obtížný

Kristýna Maxová

Uskladnění potravin v kempu aneb Díra v zemi jako provizorní lednice. Možností je však více

Některé potraviny je potřeba udržovat v chladu

Kateřina Korňová

Nejoblíbenější polevy na lívance, americké pancakes a palačinky. Připravíte je prakticky z ničeho

Oživte lívance netradičními polevami a pomazánkami

Kateřina Korňová

Švédský mandlový dort je tak jemný a díky máslovému krému lahodný, že se rozplývá na jazyku

Dort je plný výtečného krému a z vrchu posypaný křupavými mandlemi

Kateřina Korňová

Každá potravina vydrží v mrazáku jinou dobu aneb Seznam nejčastěji mrazených jídel a doba jejich trvanlivosti

Mrazení potravin je skvělým způsobem, jak je zachovat déle čerstvé

Jitka Wolfová

Zmrazením prodloužíte trvanlivost většiny potravin. Vyhýbat se nemusíte ani vejcím nebo sýru

Možnost mrazení vás u některých potravin možná překvapí

Jitka Wolfová
Další články
Reklama