Co nám dříve nechutnalo, může se snadno stát oblíbeným jídlem
Adžvajen nebo také koptský kmín se klasickému kmínu velmi podobá
Naučte se rozlišovat mezi jednotlivými druhy
Nezáleží na tom, jakou sůl použijete, ale kolik
Z jogurtu a kefíru se dá doma kouzlit
Lahodná krémová polévka, které se nebudete moci nabažit
Už žádné přesušené maso bez chuti!
Mrazení potravin je skvělým způsobem, jak je zachovat déle čerstvé
Tento oběd zmizí mrknutím oka
Způsob rozmrazování se podepíše na výsledné chuti masa
Připravit správně bílé maso vyžaduje určitá pravidla
Vhodné koření podtrhne chuť každého jídla
Tatarský biftek se hodí i na slavnostní stůl
Sůl a kvalitní koření jsou základem každého jídla
Zima a chlad nejsou ničím příjemným. Připravte si něco, co vás prohřeje zevnitř