Téma
regionální potraviny

Uskladnění potravin v kempu aneb Díra v zemi jako provizorní lednice. Možností je však více

Některé potraviny je potřeba udržovat v chladu

Kateřina Korňová

Domácí kompostování je vhodné do malého i velkého bytu. A už jste slyšeli o kompostovém "čaji"?

Šetřete přírodu a přestaňte plýtvat. Zbytky z kuchyně mohou ještě posloužit

Anna Janoušková

Plán na víkend pro organizovanější kuchyň: Projděte zásoby jídla, protřiďte dózy na potraviny a udělejte si místo na lince

Pořádek dělá nejen přátelé, ale i příjemnější atmosféru v domácnosti

Jitka Wolfová

Soli je v naší stravě příliš mnoho. Omezit ji však musíte dlouhodobě, nikoliv nárazově

Nezáleží na tom, jakou sůl použijete, ale kolik

Anna Janoušková

Horké potraviny do chladničky nepatří. Abyste předešli šíření bakterií, zchlaďte jídlo co nejrychleji

Chlazením horkých potravin v ledničce ohrožujete nejen spotřebič

Jitka Wolfová

Při artritidě byste se měli vyhnout některým potravinám. Patří mezi ně i cukr, sůl a některé druhy masa

Jídelníček by měl být při artritidě přizpůsoben onemocnění

Anna Janoušková

Detoxikační kůra neznamená, že se máte trápit hladem. Zhubnout a očistit organismus můžete i s plným žaludkem

Pocit hladu se dá do jisté míry ovlivnit způsobem stravování

Anna Janoušková

Každá potravina vydrží v mrazáku jinou dobu aneb Seznam nejčastěji mrazených jídel a doba jejich trvanlivosti

Mrazení potravin je skvělým způsobem, jak je zachovat déle čerstvé

Jitka Wolfová
Další články
Reklama