Téma
ruční mytí

Myjte si ruce správně? Banalita, kterou většina lidí dělá špatně: Hygiena rukou krok po kroku

Teplá voda by měla z vašich rukou odtékat a odnášet s sebou nečistoty

Kristýna Maxová

Zastavte plýtvání vodou. K životu potřebujeme jen padesátinu denní spotřeby

Vody spotřebováváme více, než bychom měli

Tereza Hromádková

Každý dřez potřebuje odlišnou péči. Jinak se starejte o nerez, kámen i porcelán

Některé materiály můžete klasickými čisticími prostředky poškodit

Jitka Wolfová

Vyšlehat z bílků dokonalý sníh není jen tak. Se správnou technikou a extra přísadou budou tuhé jako nikdy

Se správnou technikou to zvládnete i bez mixéru nebo šlehače

Jitka Wolfová

I myčka na nádobí potřebuje občas důkladně vyčistit. Bez pravidelné údržby se jen těžko obejde

Odměňte myčku za její služby a dopřejte jí voňavou koupel

Jitka Wolfová

Zápach ze dřezu dokáže nepříjemně ovonět celou kuchyň. A to i přesto, že se blýská čistotou

Kdo chce voňavou kuchyň, musí vědět, kde co vyčistit

Jitka Wolfová

Vařit těstoviny ve velkém množství vody je největší omyl. Stačí jen tolik, aby byly ponořené a stejně se neslepí

A které jsou vaše nejoblíbenější těstoviny? Špagety, vrtule nebo snad penne?

Kateřina Korňová

Proč byste měli v dnešní době čistit ovoce a zeleninu peroxidem vodíku. Ne, nezbláznili jsme se

Víte, kolik se na neumytém ovoci a zelenině skrývá bakterií?

Kateřina Korňová

Kuřecí maso jako časovaná bomba. Pozor na nejčastější chyby při jeho zpracování

Ochrana však nespočívá v omývání masa, ale v jeho správné tepelné úpravě

Erika Tomanová

Některé potraviny pod vodu nepatří, mytím je můžete poškodit nebo zničit

Mytí většiny potravin považuje většina lidí za správné

Martin Paták
Další články
Reklama