Téma
uchování zeleniny

Aby vám brokolice vydržela dlouho čerstvá, naučte se ji správně skladovat. Obalte ji ručníkem nebo vložte do vázy

Brokolice může být i po týdnu jako právě přinesená z obchodu

Anna Janoušková

Bezkonkurenční ovoce. Levné, dostupné a vysoce nutričně vyvážené. A jeden skvělý tip nakonec

Sušené švestky neodmyslitelně patřily, spolu se sušenými jablky, na vánoční stůl našich babiček

Erika Tomanová

Jak uchovat meloun, aby si zachoval skvělou chuť. Triky, které vás dostanou

Zmrazený meloun vám poskytne skvělé osvěžení

Erika Tomanová

Jahody nejsou jenom na mlsání. Na co si dát pozor a co jste o nich nevěděli a vědět byste měli

Napadlo by vás třeba, že jahody patří do rodiny růží?

Erika Tomanová

Skvělý tip, jak uchovat zeleninu a mít ji stále po ruce. Vsaďte na starý dobrý způsob

Konzervační účinky soli zná lidstvo již po staletí

Erika Tomanová

Pozor na nejčastější chyby, kvůli kterým vám plesniví jídlo v lednici

Plísně se dokáží množit i při nízkých teplotách

Erika Tomanová

Jak zbavit plastové dózy nežádoucího zápachu. Jeden trik vás hodně překvapí

Menší či větší plastové dózy jsou v mnoha domácnostech vítaným pomocníkem

Erika Tomanová

Rada nad zlato. Jak nejlépe skladovat česnek, aby vydržel čerstvý co nejdéle

Pro skladování česneku by měla být vlhkost vzduchu přiměřená

Erika Tomanová

Jak správně skladovat a podávat sýry. Dodržujte několik základních pravidel

Správné skladování sýrů je trochu věda

Klára Sanders
Reklama